Επιβάλλεται άμεσα η μετεγκατάσταση του Ι.Κ.Α. Αμυνταίου


Στην δικαιοσύνη θα προσφύγει η Δημοτική Αρχή του Αμυνταίου αν το υποκατάστημα του Ι.Κ.Α που ως σήμερα στεγάζεται στο δημαρχιακό κτήριο δεν προβεί άμεσα σε μετεγκατάσταση του υποκαταστήματος.
Το εξώδικο που έχει αποσταλεί στο Ι.Κ.Α Αμυνταίου αναφέρει τα εξής :

     Ο Δήμος Αμυνταίου, στα πλαίσια της εύρυθμης λειτουργίας του η οποία τίθεται πια σε κίνδυνο δεδομένης της ελλείψεως απαραίτητων χώρων στέγασης του προσωπικού του, όπως τέτοιοι είναι οι χώροι τους οποίους συνεχίζει να χρησιμοποιεί το Υποκατάστημά σας και πάντα υπό το πρίσμα του περιεχομένου της ως άνω επιστολής σας πρόκειται να προβεί από την επομένη ημέρα της εκκένωσης, ήτοι την 11η-10-2011, στις απαιτούμενες εργασίες ανακατασκευής των χώρων των γραφείων. Για τον λόγο αυτό και προς διευκόλυνση της προόδου των εν λόγω εργασιών η Δ.Ε.Η., η θέρμανση, η ύδρευση και η αποχέτευση στους παραπάνω χώρους θα διακοπούν.
     Επειδή, όπως γνωρίζετε, η προγραμματισμένη από το Δήμο Αμυνταίου ανακατασκευή των εν λόγω χώρων είναι υπέρ το δέον απαραίτητη για την έγκαιρη μεταφορά και στέγαση σε αυτούς των υπαλλήλων του, με προβλεπόμενο σκοπό την εξυπηρέτηση των δημοτών μας.
δια τούτο:
     Παρακαλούμε όπως η μετεγκατάσταση και μεταφορά των γραφείων σας από την οδό Γρηγ. Νικολαϊδη, αριθ. 2, 3ος όροφος ολοκληρωθεί έως και την 10η-10-2011, καταληκτική ημερομηνία η οποία άλλωστε ετέθη από εσάς σύμφωνα και με την υπ ΄αριθ. 2226/9-8-2011 επιστολή σας, προκειμένου οι από μέρους του Δήμου Αμυνταίου προγραμματισμένες εργασίες ανακατασκευής να έχουν ολοκληρωθεί προ της ενάρξεως του χειμώνα.



Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Το δημαρχείο δεν χωράει τους υπαλλήλους του ;
    Πόσοι έχουν βολευτεί εκεί μέσα ή μήπως η μεταγκατάσταση είναι δωράκι του νην δημάρχου στον πρώην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Δημαρχείο πράγματι δεν τους χωράει.
    Δεν έχω ξαναδεί χειρότερη εικόνα υπηρεσίας. Όλοι οι υπάλληλοι είναι σε έναν χώρο. Δεν ξέρεις που να πας για να εξυπηρετηθείς.
    Νομίζω ότι πρέπει να ξεχωριστούν οι υπηρεσίες για να ξέρουμε που θα εξυπηρετούμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και βέβαια επιβάλλεται να φύγει το ΙΚΑ έλα όμως που νοίκισε το "μαγαζάκι" του ΤΗΕΟ και αυτός απαιτεί διάφορα και δεν έχει ολοκληρώσει όπως όφειλε (γιατί άραγε) τις εργασίες μέχρι την 10-10-2011.ΑΑΑ ΤΗΕΟ καλοφάγωτα. ΄Κρίση ξεκρίση τον ΤΗΕΟ και το ΙΚΑ δεν τους έχει ακουμπήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .