Διακοπή στην λειτουργία της Τηλεθέρμανσης


 Λόγω βλάβης του δικτύου Δεδδηε , έχει τεθεί εκτός λειτουργίας η Τηλεθέρμανση 

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Καλά είναι δυνατόν να μην έχετε προβλέψει να έχετε μία γεννήτρια για την διασφάλιση της λειτουργίας της τηλεθέρμανσης είσαστε Απαράδεκτοι και άσχετη δηλαδή το Αμύνταιο η Λεβαία και ο Φιλώτας θα πληρώνουν την ανοησία κάποιον που θέλουν να είναι πρόεδροι στη ΔΕΠΑ οι διευθυντές κρίμα δεν μας αξίζει τέτοια συμπεριφορά από ανθρώπους που τους εμπιστευτήκαμε να διοικήσουν το δήμο λίγο αξιοπρέπεια χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμαρχε λίγο υπευθυνότητα και λίγο συνέπεια χρειάζεται όταν έχει στο τιμόνι του δήμου έτσι όπως πας σε λίγο με τις πέτρες θα σε πάρουμε οι δημότες του ευρύτερου δήμου Αμυνταίου μην κοιτάς μόνο το τι θα κάνεις για τον εαυτό σου και το συνέταιρό σου Ιορδάνη εσύ θα την πληρώσεις τη νύφη τελικά γιατί αναλαμβάνεις υποχρεώσεις που είσαι άσχετος στηρίξτε ακόμα αυτόν που δεν ξέρει τι θα πει υπευθυνότητα συνέπεια και ήθος και σε λίγο και εσείς θα είσαστε ίδιοι.Θωμαΐδη και για σένα το ίδιο ισχύει υποτίθεται ότι ξέρετε πέντε γράμματα αλλά δυστυχώς για την καρέκλα και το χιλιάρικο το μήνα πουλάτε και την ηθική πουλάτε και την αξία πουλάτε και την ανθρωπιά κρίμα θα παγώσουμε γιατί είσαστε άσχετοι σε λίγο θα μας πείτε δεν έχετε βιομάζα η κάτι άλλο γιατί δεν ασχολείστε σοβαρά έρχονται εκλογές ήθελα να ξερα τι θα μας πείτε για την απραξία σας και την ανευθυνότητα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .