Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017»= Φωτογραφίες και βιντεο από τις εκδηλώσεις Παρασκευής και Σαββάτου

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017», οι οποίες διοργανώνονται από τον Δήμο Φλώρινας και το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του.
Έτσι, την Παρασκευή
18 Αυγούστου 2017 στον αύλειο χώρο του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν παιδικό χοροθέατρο, σύγχρονο χορό, χιπ χοπ και ρυθμική γυμναστική από την ομάδα «Ρυθμός και Κίνηση» της Γεωργίας Ιορδάνου.
Ακολούθησε Ηπειρώτικο Πανηγύρι από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Φλώρινας «Η Ολυμπιάς». Πρόκειται για το καθιερωμένο πλέον Ηπειρώτικο Πανηγύρι, το οποίο πραγματοποιεί ο Σύλλογος σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας. Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν παρέα με τον Κώστα Μήτση και την ορχήστρα του Βασίλη Μπακογιάννη.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, χαιρετίζοντας την εκδήλωση είπε:
«Σας ευχαριστούμε όλους σας για τη συμμετοχή σας στη σημερινή μας εκδήλωση. Ιδιαιτέρως, θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ηπειρωτών, καθώς και όλους τους Συλλόγους και φορείς που συμμετέχουν κάθε χρόνο στις εκδηλώσεις του Δήμου μας.»
Οι εκδηλώσεις του Δήμου συνεχίστηκαν το Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017, με Jazz- Rock συναυλία των Decauville Band στον ίδιο χώρο, οι οποίοι τραγούδησαν πολλές και γνωστές επιτυχίες του ξένου ρεπερτορίου. Παράλληλα, παρουσίασαν και μέρος της πρώτης τους δισκογραφικής
δουλειάς, η οποία κυκλοφόρησε στην ΗΠΑ τον Ιούνιο του 2017 και φέρει τον τίτλο «White Dream Journey».








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια