Eυχαριστήριο του Προέδρου, του Τοπικού Συμβουλίου και της Συντονιστικής Επιτροπής Μετεγκατάστασης των Αναργύρων, προς τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας

Αξιότιμε Κύριε Περιφερειάρχη,
Όπως γνωρίζετε, εδώ και αρκετά χρόνια η Κοινότητα μας πλήττεται ανεπανόρθωτα από τις συνέπειες που έχει επιφέρει η εξόρυξη λιγνίτη από την ΔΕΗ. Γνωρίζετε τις επανειλημμένες παραστάσεις μας σε κάθε δημόσια αρχή αλλά και στα Μέσα Ενημέρωσης με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, την ασφάλεια των κατοίκων και την καθημερινή ποιότητα ζωής στην περιοχή μας.


Ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αναργύρων επιθυμώ και εγγράφως να εκφράσω τις ευχαριστίες μου αλλά και όλων των κατοίκων του χωριού μου, διότι όλα αυτά τα χρόνια με μεγάλη προθυμία, αμεσότητα και αποτελεσματικότητα βρίσκεστε στο πλευρό μας. Είστε ένας άνθρωπος όπου έχετε διαφάνεια και αξιοκρατία σε όλες τις ενέργειές σας. Αυτό χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο ο οποίος έχει ήθος, αρχές και αξίες.

Ευελπιστούμε πως θα έχουμε κοντά μας και όλο το Συμβούλιο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να συνεργαστούμε και να διευκολύνουμε έτσι όλοι μαζί το δύσκολο έργο της μετεγκατάστασης των Αναργύρων. Τα χρόνια που θα ακολουθήσουν χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια και συντονισμένες ενέργειες, για να υπερβούμε τις δυσκολίες που εκ των πραγμάτων θα εμφανιστούν.

Είμαστε πεπεισμένοι πως μόνο μέσα από την ενότητα και τη συνεργασία θα έχουμε τα αποτελέσματα που όλοι προσδοκούμε. Όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου πρέπει να συμβάλουν εποικοδομητικά στην επίλυση των προβλημάτων, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως πίσω από τα ρήγματα, τα μισογκρεμισμένα σπίτια, τις ασθένειες λόγω της ρύπανσης και όλων αυτών των καταπονημένων ανθρώπων δεν μπορεί να υπάρχουν σκοπιμότητες και χρώματα κομμάτων!

Με σεβασμό και εκτίμηση στο έργο σας
Ο Πρόεδρος Τσισμαλίδης Γεώργιος
Το Τοπικό Συμβούλιο της Τ.Κ. Αναργύρων
Η Συντονιστική Επιτροπή Μετεγκατάστασης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια