ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ


Απο άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία προκλήθηκε φωτιά σε βοσκότοπο-χορτολιβαδική έκταση, έναντι των παλαιών εργατικών κατοικιών Αμυνταίου, η οποία ξέσπασε πρίν λίγα λεπτά και βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.
Η πυροσβεστική υπηρεσία Πτολεμαίδος ενημερώθηκε και αυτή τη στιγμή σπεύδει στο σημείο με 1 όχημα, με τους κατοίκους να επιχειρούν στο σημείο με οικιακά λάστιχα, προκειμένου η φωτιά να μην επεκταθεί στις κολώνες της ΔΕΗ 
Αρχικά οι κάτοικοι κάλεσαν τον δήμο, προκειμένου να 

επέμβει με το ειδικό -υδροφόρο- όχημα που διαθέτει για  

τέτοιους είδους περιπτώσεις, ωστόσο ο αρμόδιος χειριστής 

του οχήματος και 

Αντιδήμαρχος κ. Θεοδώρου , βρίσκονταν εκτός πόλης, με 

τους κατοίκους να αναρωτιούνται γιατί δεν υπάρχει άλλος 

χειριστής του εν λόγω οχήματος.

Τελικώς, με την επέμβαση του πυροσβεστικού οχήματος, η 

φωτιά κατασβέστηκε, χωρίς να προκληθούν περαιτέρω 

προβλήματα. 

Δημοσίευση σχολίου

24 Σχόλια

  1. Φρεσκο χορτο θελουν να βγει γιαυτο αναβουν φωτιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως παντα τρεχαμε οι κατοικοι να σωσουμε τις περιουσιες μας. Η πυροσβεστικη ηρθε μετα απο μιση και ωρα.
    Καλα για τον δημο δεν σχολιαζω κατι...Α Φ Α Ν Τ Ο Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σε ποση ωρα ηθελες να ερθουν απο πτολεμαιδα;;;ποση αγνοια μπορει να εχεις;

      Διαγραφή
  3. Γιατί της πτολεμαίδος? Ο δικός μας ο πυροσβέστης με το αγροτικό τι κάνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βολτες και ψωνια μονο αυτο κανει με το αυτοκινητο του δημου..αντε και καφεδες.και τωρα που χρειαστηκε ελειπε την αλλη φορα που χρειαστηκε παλι δεν ειχε νερο!!!

      Διαγραφή
  4. Χαλασε ειπε απο το πηγαινε-ελα στο corner μαλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα σε παρακαλεσω φιλαρακι να ανακαλεσεις...Σεριφης ειναι δεν ειναι πυροσβεστης...για να λεμε την σκαφη σκαφη και τα συκα συκα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα πλάκα μας κανετε; Δεν ξέρατε που ειναι το πυροσβεστικό όχημα του Δημου να πάτε να το πάρετε; Έξω απο το σπίτι του αντιδημάρχου ή μέσα στο γκαράζ του. Αυτο που ξέρουμε στον δήμο μας σίγουρα ειναι που βρίσκονται τα αυτοκίνητα του ανα πάσα ωρα και στιγμή, χαχα. Ποιος όμως να τους μαζέψει ; Αυτός που τους εχει ανάγκη καθε τέσσερα χρονια. Δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αμαν ρε Αποστολή! Μια φορα ελειψες και κόντεψε να καεί το Αμυνταιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον φάγατε τον άνθρωπο όλοι. Στην κριτική πρώτοι. Οποίος έχει τα κότσια ας βάλει την επόμενη φορά υποψήφιος και ας αναλάβει το πόστο του Αποστόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αλκοτεστ στο πυροσβεστικο του δημου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργο Θεοχαρίδη,διαβάζοντας το άρθρο σου νομίζω ότι ισοπεδώνεις και μηδενίζεις κάθε προσπάθεια που γίνετε στον δήμο από ορισμένους,όπως ο προαναφερόμενος αντιδήμαρχος.Μπορεί να ενημέρωσαν τον δήμο και τον αντιδήμαρχο,αλλά όπως γράφεις ήταν εκτός Αμυνταίου και μην ξεχνάμε ότι ο δήμος δεν έχει πυροσβεστική υπηρεσία,αλλά ούτε υπάρχει πρόγραμμα για το πότε θα υπάρξει κάποια φωτιά.Αν και δεν ψήφισα ούτε τον αντιδήμαρχο,αλλά ούτε την σημερινή δημοτική αρχή,δεν μπορεί κανένας μας να μηδενίζει τις όποιες προσπάθειες γίνονται από αυτούς.Δηλαδή μπορεί ο καθένας που έχει κάποιο ρόλο να είναι μόνιμα σε επιφυλακή;αν και ο αντιδήμαρχος τουλάχιστον είναι σχεδόν πάντα παρόν και προσπαθεί.Όλα αυτά τα γράφω διότι πριν από λίγο χρονικό διάστημα πήρε φωτιά μια καμινάδα από δική μου αγροτική αποθήκη την 22:40 περίπου και με ένα τηλεφώνημα ο αντιδήμαρχος ήρθε σε 10 λεπτά της ώρας και την έσβησε χωρίς να έρθει η πυροσβεστική.Μπορεί να γράφουμε όλοι μας οτιδήποτε.αλλά δεν μπορούμε να μηδενίζουμε τις προσπάθειες που γίνονται.Εξάλλου για όλους μας υπάρχουν και οι προσωπικές στιγμές και μπορεί κάποιες φορές να απουσιάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ποιος ορισε τον αντιδημαρχο να οδηγει μηχανημα εργου χωρις να εχει διπλωμα ουτε για ι.χ. αυτοκινητο? αλλα ποιος μπατσος να τον ελεγχξει?
    ποιος ειπε οτι εχει δικαιωμα αντιδημαρχος να οδηγει οχημα του δημου? αλλα οταν γινονται ρουσφετια ολοι οι πολιτες το βουλωνουμε. ο δημος διαθετει στα χαρτια 3 οχηματα τουλαχιστον πυροσβεσης και θα επρεπε να ειναι υπευθηνη υπαλληλοι... αλλα για να ξαναβγουμε χρησιμοποιουμε τον δημο και την περιουσια του λαου οπως εμεις θελουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε ρε ορθογραφία που μας το παίζεις και εθνικιστής, ντουγάνι!

      Διαγραφή
  12. Να και ένα λογικό σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κατ'άρχήν φίλε των 12:15,σε προσβάλει η ορθογραφία σου,δεύτερον εσύ προχτές ζήτησες κάτι από τον δήμο που δεν ήταν ούτε νόμιμο,αλλά ούτε ηθικό,καταλαβαίνεις πολύ καλά,αλλά στο έκαναν και δεν τους είπες ούτε ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εσύ κ.Γιώργο Θεοχαρίδη αν ήσουν μόνιμος υπάλληλος στον δήμο,ή στο δημόσιο και σχόλαγες την 14:00,ή την 15:00 ανάλογα με τα δικαιώματα που θα είχες και δεν μπορούσε νόμιμα να σε βάλλουν να δουλέψεις πέραν του νόμιμου ωραρίου,θα πήγαινες να κάνεις π.χ.τον πυροσβέστη του δήμου;Άσχετα αν ο δήμαρχος έχει αυτόν τον αντιδήμαρχο που παλεύει για μας καθημερινά και είναι τιμή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μάζεψε την γλώσσα σου μας γέμισες σάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φιλε 12:15 πρωτα μαθε να γραφεις αγραμματε. 2ον αν καει ποτε το σπιτι σου ευχομαι να υπαρχει ενας "μπατσος" οπως τον αποκαλεις, και να σταματησει για ελεγχο τον "αποτυχημενο" αντιδημαρχο που δεν ειναι η δουλεια του να ερθει και να τον κανει τετοιο ψαχτηρι, μεχρι να γινει σταχτη το τσαρδι σου. Ανοητε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΟΝΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΕΛΕΟΣ.ΟΚ ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.ΑΡΑΓΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ Η΄ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αλκοτεστ στο δημοτικο συμβουλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .