«Ο ΟΞΙΦ τον ΧΡΥΣΟ – η ΦΛΩΡΙΝΑ στην ΚΟΡΥΦΗ»

Πραγματικοί Τυφώνες ήταν οι ομάδες ξίφους μονομαχίας του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων το περασμένο σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ.

            Κρατηθείτε: 3 χρυσά, 2 αργυρά μετάλλια και η Κορυφή της Ελληνικής Ξιφασκίας στον ΟΞΙΦ, στην Φλώρινα.
            Με 24 μελή αποστολή, λοιπόν, συμμετείχε ο ΟΞΙΦ στο Παν. Πρωτάθλημα -17 και πραγματικά σάρωσε τις πρωτιές. Στα αγόρια τα αδέρφια Αλέξανδρος και Φίλιππος Γκώγκος συναντήθηκαν σε έναν οικογενειακό τελικό αφού δεν μπόρεσε κάποιος από τους 115 αθλητές που συμμετείχαν από όλη την Ελλάδα να τους κοντράρει. Για την Ιστορία Πρωταθλητής Ελλάδος για το 2017 στέφθηκε ο Αλέξανδρος ενώ ο Φίλιππος κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο. Πολύ καλή εμφάνιση για τον Μάριο Ντώνο (15ος) και τον Κυριάκο Χατζηευφραιμίδη (17ος)

            Αργότερα το Σάββατο η συγκλονιστική, για ακόμη μια φορά, Ζωή Μοσχοπούλου κατέκτησε τον Τίτλο ανάμεσα σε 85 κορίτσια. Οικογενειακό Θρίλερ είχαμε στον προημιτελικό ανάμεσα στην Μοσχοπούλου και την Ταρενίδου (πρωταθλήτρια Ελλάδος 2017 στα -13) με νικήτρια την Ζωή 15-14!!!! Εξαιρετικές, επίσης, οι Κεβρεκίδου (5η), Ταρενίδου (6η), Μαγγόνα (15η), Μαρκώτη (16η).
Στα ομαδικά τα αγόρια (Αλέξανδρος και Φίλιππος Γκώγκος, Ντώνος, Χατζηευφραιμίδης) κατέκτησαν το Χρυσό Μετάλλιο ανάμεσα σε 19 ομάδες, ενώ στα κορίτσια (Μοσχοπούλου, Κεβρεκίδου, Μαγγόνα, Χάτζιου) κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο ανάμεσα σε 13 ομάδες.
Ολοκληρώθηκε έτσι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2017. Τα βλέμματα τώρα στρέφονται στην Φλώρινα και στην Διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νέων το τριήμερο 17-18-19 Μαρτίου 2017 με την συμμετοχή 200 αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα.

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο σειρά έχει το KIDS CUP Vol.3 στο Κέντρο του ΟΞΙΦ στην Θεσσαλονίκη, TFC-HELEXPO με την συμμετοχή 100άδων παιδιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στο τέλος Φεβρουαρίου οι Αλέξανδρος και Φίλιππος Γκώγκος και η Ζωή Μοσχοπούλου ταξιδεύουν στην Φιλιππούπολη για το Ευρωπαίκό Πρωτάθλημα Εφήβων.
Εξαιρετική, τέλος, η παρουσία του Στάθη Γεροσίδερη ως Διαιτητή στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών στο Λενιάνο, Ιταλία το περασμένο σαββατοκύριακο.
Ευχαριστούμε τους Χορηγούς ΜΙΚΕΛ Φλώρινας, Εστιατόριο ΤΕΡΨΗ, SWORD HELLAS, ΔΕΘ-HELEXPO και φυσικά Όλους του Γονείς!
Συγχαρητήρια σε Όλους!



Από το ΔΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια