Ευχαριστήρια επιστολή προς τους συμμετέχοντες και τους χορηγούς του ΞΙΝΟΝΕΡΙΤΙΚΟΥ Καρναβαλιού

 «Αφού ολοκληρώθηκε το 40ο ΞΙΝΟΝΕΡΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξινού Νερού, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εσάς που βρεθήκατε στο πλευρό μας στην διοργάνωση του φετινού καρναβαλιού. 


Πρώτα από όλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εσάς που συμμετείχατε στο Καρναβάλι! Που ήσασταν αυτοί που του έδωσαν ζωή στο Ξινό Νερό απο της 23 εως της 27 Φεβρουαρίου και μας κάνατε να νιώθουμε οτι η προσπάθεια μας στέφθηκε με επιτυχία! Σε συνέχεια, σας ευχαριστούμε που το Σάββατο 25/2 παρά το κρύο και την βροχή, ήσασταν στο πλευρό μας και δημιουργήσατε ένα πανέμορφο κλίμα γεμάτο χαρούμενα πρόσωπα που όμοιο του το ΞινοΝερίτικο Καρναβάλι, μπορεί να μην έχει ξαναδεί! Ευχαριστούμε επίσης, όλους αυτούς που βοήθησαν στο στήσιμο, στην χρηματοδότηση, την διοργάνωση και την οργάνωση όλου του Καρναβαλιού που δεν θα θέλαμε να γίνει ονομαστικά γιατί η ανταπόκρισή σας ήταν τόσο μεγάλη που υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάποια παράλειψη, κατά λάθος…Επίσης, την Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους φορείς που στάθηκαν στο πλευρό μας, τους χορηγούς μας, τους χορηγούς επικοινωνίας και όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας. Τους εθελοντές που βοήθησαν στο στήσιμο του Καρναβαλικού…

Το κρύο και η κούραση, δεν μπορούσαν να συγκριθούν ούτε στο ελάχιστο με την ανταμοιβή που πήραμε από τα χαμόγελα, το κέφι, το χορό αλλά και την αγνή καρναβαλική τρέλα του κόσμου που μας υποδέχονταν! Το συναίσθημα, βέβαια, «έδεσε» και με την σύμπραξη των Καρναβαλικών ομάδων απο τον Αετό και απο τον Φανό, που βρέθηκαν στο πλευρό μας για πρώτη φορά… Η τιμή που μας κάνατε, απλά δεν περιγράφεται… Σας ευχαριστούμε πολύ!
Κλείνοντας, ευχαριστούμε… όλους εσάς! Όλους εσάς που ήρθατε στο Καρναβάλι, που δεν ήρθατε στο Καρναβάλι, που διαβάζετε ή ακούτε αυτό το κείμενο τόση ώρα… Που μας στηρίζετε, που απλά κοινοποιείτε τα μηνύματα που ανεβάζουμε ή τα άρθρα που γράφονται για εμάς σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεστε… που απλά, μας αγαπάτε! Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας! Και επειδή κάποιες φορές ξεχνιόμαστε και δεν αναφέρουμε κάποια πράγματα να ξέρετε κάτι: εσείς είστε η δύναμη μας και κανείς άλλος! Όσο ο κόσμος μας αγαπάει, ο οποιοσδήποτε και να είναι «αντίπαλος» μας…απλά θα κάνει στην άκρη! Κι αυτό ισχύει για όλες μας τις προσπάθειες, αλλά και στην προκειμένη του Καρναβαλιού! Το ΞινοΝερίτικο Καρναβάλι 2017 μπορεί να τελείωσε, αλλά το ΞινοΝερίτικο Καρναβάλι 2018, έχει ήδη αρχίσει!

 Να χαμογελάτε, να αγαπάτε και να προσέχετε! Ευχαριστούμε πολύ!
Με εκτίμηση Πολιτιστικός Σύλλογος Ξινού Νερού».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια