Ο Βουλευτής της ΠΕ Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης νέος Αναπληρωτής Τομεάρχης Αγροτικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας

Σε αντικατάσταση τομεαρχών προχώρησε, ο Πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας Κυργιάκος Μητσοτάκης. Συγκεκριμένα ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής Κοζάνης, Γιώργος Κασαπίδης αντικαταστήθηκε από την Αναπληρώτρια Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτή Σερρών, Φωτεινή Αραμπατζή, θέση την οποία θα αναπληρώσει ο Βουλευτής Φλωρίνης, Γιάννη Αντωνιάδη.

Ενώ τη θέση του αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης που κατείχε ο εκλιπών βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Ευάγγελος Μπασιάκος, καταλαμβάνει ο βουλευτής Αττική Αθανάσιος Μπούρας.
Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι η απομάκρυνση του Γιώργου Κασαπίδη απο τη θέση του Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, φαίνεται να συνδέεται όχι τόσο με την αντίθεση του για τη συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης – Καναδά (CETA), στο θέμα της φέτας, αλλά με την πρωτοβουλία του να θέσει ερώτημα περι της εκπλήρωσης του «Τάματος του Εθνους», με την ανέγερση του Ιερού Ναού του Σωτήρος Χριστού στην Αθήνα, της εποχής των μνημονίων και της καθολικής οικονομικής και κοινωνικής κατάπτωσης. Μάλιστα η κίνηση του κ. Κασαπίδη έτεινε να λάβει και «διακομματική» διάσταση, αφού εκτός από τους 16 βουλευτές της ΝΔ την υπέγραψαν -πρίν αποσυρθεί- ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δ. Καμμένος και ο ανεξάρτητος Ν. Νικολόπουλος, σφοδρός πολέμιος του κ. Μητσοτάκη.
Πρίν απο λίγο ο νέος Αναπληρωτής Τομεάρχης Αγροτικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε στη σελίδα των ‘’ΑΝΑΠΟΔΩΝ’’ τα εξής:
« Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του κόμματος, τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη που μου έκανε την τιμή να μου αναθέσει μερίδιο πολιτικής ευθύνης, στον νευραλγικό τομέα της Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του αγροτικού κόσμου, ο οποίος δοκιμάζεται απο τα επαχθέστατα μέτρα της κυβέρνησης.
Αν και βρισκόμαστε στη διαδικασία των επαφών και των ενημερώσεων, τα ζητήματα που θα θίξουμε άμεσα είναι το υψηλό κόστος παραγωγής, η επιβάρυνση που υφίστανται οι αγρότες απο πλευράς ασφαλιστικών εισφορών, καθώς και την ανάγκη ένταξης των ονομαστών αγροτικών προϊόντων της ευρύτερης περιοχής σε μια νέα δυναμική προωθητική ενέργεια, πανελλήνιας κλίμακας» .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια