ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΞΙΝΟΝΕΡΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ + ΦΩΤΟ

Με εντυπωσιακή συμμετοχή, παλμό, κέφι, χρώματα και αρκετή μουσική, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (26/02) η μεγάλη παρέλαση του Ξινονερίτικου Καρναβαλιού, με την υποστήριξη όλων των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Με σύμμαχο τον καιρό (καθώς δεν σημειώθηκαν βροχοπτώσεις) δεκάδες καρναβαλιστές ξεσήκωσαν επισκέπτες και γηγενείς και έστειλαν το μήνυμα του μεγάλου καρναβαλικού θεσμού, που συνοδεύει εδώ και πολλά χρόνια την τοπική κοινότητα Ξινού Νερού – του Δήμου Αμυνταίου.

Περισσότερα απο 30 γκρούπ-ομάδες καρναβαλιστών παρήλαυναν με πολύχρωμες και πρωτότυπες στολές που χαρακτηρίζονταν από φαντασία, ανατροπή και ευρηματικότητα, κερδίζοντας τα θετικά σχόλια των θεατών, ενώ η θεματολογία ήταν παρμένη τόσο από την πολιτική, όσο και από την καθημερινότητα, αποδοσμένη με σκωπτικό χαρακτήρα.

Με την επιτυχής αυτή παρέλαση, ολοκληρώθηκε στο ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ενα 11ήμερο αποκριάτικου ξεφαντώματος, χορού και κεφιού, μέσα απο μια σειρά εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, που ξεκίνησαν απο την τσικνοπέμπτη 17/2 και κορυφώθηκαν το τριήμερο 24-26/2.

Αύριο, καθαρά Δευτέρα 27/02, ο τοπικός σύλλογος διοργανώνει εκδήλωση στην τοποθεσία Πεύκα, που θα περιλαμβάνει ζωντανή παραδοσιακή μουσική και προσφορά νηστίσιμων εδεσμάτων.






















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια