ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ

H Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων καλεί όλες τις παραγωγικές τάξεις της ελληνικής υπαίθρου να στηρίξουν και να ενισχύσουν τον αγώνα των παραγωγών στα μπλόκα.
 
Η αφαίμαξη των εισοδημάτων από το πρώτο ευρώ αλλά και το αυξημένο κόστος παραγωγής, έχουν ως αποτέλεσμα ο παραγόμενος πλούτος στην ελληνική ύπαιθρο, να μεταφέρεται στο κεντρικό λογιστήριο του κράτους. Τα κεφάλαια της περιφέρειας που θα μεταφερθούν στην κεντρική κυβέρνηση αφορούν την επιβίωση της ελληνικής οικογένειας αλλά και την ανάπτυξη της υπαίθρου. 
 
Ο οικονομικός μαρασμός των αγροτών και κτηνοτρόφων θα επηρεάσει όλες τις παραγωγικές τάξεις, ακόμη και στο μικρότερο χωριό της ελληνικής υπαίθρου. 
 
Ζητάμε τη στήριξη όλων των κατοίκων αλλά και όλων των φορέων στο δίκαιο αγώνα μας. 
 
ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
Κρητικού Διαμαντούλα

Εκπρόσωπος Μπλόκου Αμυνταίου
&
Μέλος Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Μπλόκα γινόντουσαν μόνο στην κατοχή .Οι καιροί άλλαξαν.Μας ταλαιπωρείτε συνεχώς , αλλά αν απεργήσει καμία τράπεζα ή ΙΚΑ ή εφορία, κάθεστε από έξω και βρίζετε το Κράτος για την κατάντια μας.Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι αλλα μπλόκα στις τράπεζες και στις εφορίες οχι στους δρόμους γιατι γυρνάτε εναντίων σας ΟΛΟΥΣ μας.! Δεν φταίει ο απλός πολίτης αλλα άλλοι. Όποτε βάλτε το μυαλό σας κατω να δείτε ποιος φταίει και αφήστε τους θεατρινισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σόιμπλε γερά πάρτους τα λεφτά... χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .