Παραιτήθηκε η Γ.Γ. Υποδομών Πέτη Πέρκα

Την παραίτησή της αναμένεται να υποβάλλει, στον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, η γενική γραμματέας Μεταφορών Πέτη  Πέρκα.

Η κ. Πέρκα, που ανήκει στην ομάδα των «53» του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είχε από την πρώτη ημέρα και τις καλύτερες σχέσεις με τον υπουργό Υποδομών, ο οποίος άλλωστε είναι εκ μετεγγραφής στέλεχος στον ΣΥΡΙΖΑ .

Αν τελικα υλοποιηθεί το σενάριο, θα είναι το δεύτερο κρούσμα παραίτησης γενικού γραμματέα του ίδιου υπουργείου επί θητείας Χρ. Σπίρτζη. Προ έτους είχε παραιτηθεί ο τότε ο γενικός γραμματέας Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων Δημήτρης Τζώρτζης. Ο κ. Τζώρτζης αντικαταστάθηκε έπειτα από πολλούς μήνες από τον σημερινό γενικό γραμματέα Βασίλη Μαγκλάρα, αλλά η γενική γραμματεία ανήκει πλέον στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής υπό τον Ν. Παππά.

Άλλωστε η  κ.  Πέρκα ήταν για χρόνια μέλος της διοίκησης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισμού και υποψήφια βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, καθώς και υποψήφια ευρωβουλευτής το 2014. Ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης δεν είχε, πάντως, καταφέρει να αποκτήσει το επιθυμητό επίπεδο συνεργασίας μαζί της.

Για τη θέση του γ.γ. έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα, όπως αυτό του Γιώργου Τσουκαλά, πρώην διοικητικού στέλεχου της ΓΑΙΑΟΣΕ. 
 

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Μεγάλη στεναχώρια βρε παιδί μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι λόγοι παραίτησης είναι ότι έρχονται εκλογές και για να είναι υποψήφια η κ. Πέρκα δεν μπορεί να είναι γραμματέας γιατί έχει κώλυμα. Τόσο απλά. Το ακόμα πιο απλό είναι ότι καλό θα είναι να μην ξανασκεφτεί να βαλει στη Φλωρινα γιατί το μαύρο θα γίνει το αγαπημένο της χρώμα και της ιδίας και των συντρόφων της. Δυο χρόνια κ. Πέρκα πέρασες και δεν ακούμπησες. Απο κομήτες η Φλώρινα χόρτασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως το δελτίο τύπου είναι γραμμένο από την ίδια την κ. Πέρκα ή από τους συνεργάτες της. Άκουσε εκεί ο υπουργός "δεν κατάφερε να αποκτήσει το επιθυμητό επίπεδο συνεργασίας μαζί της". Λες και είναι κατώτερος επειδή δεν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ από πάντα. Θα τρελαθούμε με την ξιπασιά των ΣΥΡΙΖΑίων.
    Γιατί η κυρία μάλλον είναι πολύ ξιπασμένη ή έχει κακούς συνεργάτες και φίλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμαν αυτο το κοτιτσι(λεμε τωρα κοριτσι)οπου και αν πηγε δημιουργησε προβληματα,στο ΤΕΕ ,υπποψηφια πατωνε παντα,μονο.ο Μακης της εμεινε και κατι περιθοριακοι γλυφτες,και οι γνωστοι γλυφτομπατσοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .