«ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ, ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔΙΩΤΗ, ΘΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΝΙΓΜΟΝΗΣ»

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Τ.Κ. Ξινού Νερού του Δήμου Αμυνταίου το πιστοποιημένο από το E.R.C σεμινάριο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης, χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιωτή, θέση
Ασφαλείας και αντιμετώπισης Πνιγμονής. Το σεμινάριο παρακολούθησαν και έλαβαν πιστοποίηση οι εργαζόμενοι και τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας εμφιάλωσης νερού & αναψυκτικών ''ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ'', ενώ διοργανώθηκε από την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας με 12 πιστοποιημένους εκπαιδευτές.
Ο πρόεδρος, τα μέλη  του Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι της εταιρίας εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στην  Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας και ιδιαιτέρως στο διευθυντή του προγράμματος εκπαίδευσης του σεμιναρίου κ. Γκούρτσα Νικόλαο γιατί κατάφεραν να μεταδώσουν στους εκπαιδευόμενους τις δεξιότητες που απαιτούνται ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν μελλοντικά επεισόδιο καρδιακής ανακοπής σε συμπολίτη τους.



                                                                                                Με τιμή για την εταιρία



                                                                                                Τασσόπουλος Βασίλειος
                                                                                                         Πρόεδρος Δ.Σ.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια