Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης , παραβρέθηκε στη λαϊκή συνέλευση της Τοπικής Κοινότητας Μελίτης.

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης , παραβρέθηκε στη λαϊκή συνέλευση της Τοπικής Κοινότητας Μελίτης. Κυρίαρχο θέμα της συνέλευσης ήταν η τηλεθέρμανση Μελίτης και οι ενέργειες
που πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα που μεσολάβησε από την προηγούμενη λαϊκή συνέλευση.
Ο κ. βουλευτής αρχικά συνεχάρη τον Πρόεδρο και το τοπικό συμβούλιο για την πρωτοβουλία στο να πραγματοποιηθεί εκ νέου συνέλευση και τόνισε ότι ή προηγούμενη συγκέντρωση απέδωσε καρπούς μιας και αναδείχτηκε ένα θέμα το οποίο είχε βαλτώσει. Ο κ. Αντωνιάδης ενημέρωσε τους κατοίκους για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξη κ. Αλέξη Χαρίτση και στην οποία συμμετείχαν οι δύο βουλευτές του νομού. Στη συνάντηση τέθηκε από τους δύο βουλευτές το θέμα της τηλεθέρμανσης της Μελίτης και η δυνατότητα χρηματοδότησης του.

Ο κ. Υπουργός αναγνώρισε το δίκαιο του αιτήματος των κατοίκων της Μελίτης και υπογράμμισε ότι το έργο μπορεί να χρηματοδοτηθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό του από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» ΕΠΠΕΡΑΑ.
Ο κ. Βουλευτής επισήμανε ότι αναμένεται η επικαιροποίηση της μελέτης από την ΑΝ.ΚΟ και απομένει το ζήτημα της ιδίας συμμετοχής η οποία θα καλυφθεί από το Δήμο Φλώρινας μέσω της ΔΕΥΑΦ , η οποία είναι και ο φορέας υλοποίησης του έργου και με τη συμμετοχή και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
 Τέλος ο κ. Αντωνιάδης επισήμανε χαρακτηριστικά πως το θέμα βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση ωστόσο ζήτησε την παρακολούθηση του ζητήματος από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ( Δήμο, Περιφέρεια, Τοπική Κοινότητα, Βουλευτές) καθώς και τη στενή συνεργασία όλων προκειμένου να καμφθούν τα όποια γραφειοκρατικά προβλήματα προκύψουν , έτσι ώστε να ξεκινήσει και να υλοποιηθεί ένα πολύ σημαντικό έργο για την τοπική κοινότητα. Επίσης ζήτησε τη πραγματοποίηση συναντήσεων σε τακτά χρονικά διαστήματα έτσι ώστε να υπάρχει συντονισμός των φορέων και ενημέρωση των κατοίκων.

Από το Γραφείο Τύπου

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .