Νέo χαστούκι για τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού καταψηφίστηκε για δεύτερη φορά ο προϋπολογισμός!




Πρωτοβουλία συνάντησης του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού με τους Ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους,  για την άμβλυνση των διαφορών και τις αναγκαίες τροποποιήσεις , προκειμένου να ψηφισθεί ο προϋπολογισμός και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το 2017, προανήγγειλε, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φώτης Ζυγούρης.


Ο προϋπολογισμός και το τεχνικό πρόγραμμα καταψηφίσθηκε για δεύτερη φορά με 16 ψήφους κατά και 7 ψήφους υπέρ και όπως τόνισε ο κ. Ζυγούρης «υπάρχει ορατός κίνδυνος να μπει ο Δήμος σε επιτροπεία, με πολύ αρνητικές συνέπειες για την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής».

Την ερχόμενη Κυριακή 8 Ιανουαρίου,  θα πραγματοποιηθεί ειδική δημοτική συνεδρίαση για την ψήφιση ή όχι του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος και σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Ζυγούρης , «εάν δεν αναλάβει τις αμέσως επόμενες ημέρες την πρωτοβουλία συνάντησης  ο Δήμαρχος, τότε την προσπάθεια συνεννόησης και εξομάλυνσης με τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους, θα την πάρει ο ίδιος, ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια