Σε ετοιμότητα ο Δήμος Αμυνταίου εν όψει της Κακοκαιρίας



Συνεδρίασαν χθες το μεσημέρι εκτάκτως στον Δήμο Αμυνταίου, ο Δήμαρχος Κων/νος Θεοδωρίδης, οι Αντιδήμαρχοι Ευάγγελος Ακριτίδης, Ιωάννης Νάτσης, Ευστάθιος Δεληγιαννίδης, Δημήτριος Λάζης και Απόστολος Θεοδώρου, καθώς και ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών Αναστάσιος Κατσουπάκης, προκειμένου να επικυρώσουν τους τομείς ευθύνης επι του οδικού δικτύου που υπάγεται στην αρμοδιότητα του Δήμου Αμυνταίου, μετά την έκτακτη ενημέρωση της ΕΜΥ, για εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων, τα επόμενα 24ωρα.


Ο Αντιδήμαρχος  Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Ηλεκτροφωτισμού, Αμαξοστασίου και Πρασίνου τον κ. Απόστολος Θεοδώρου, σχολίασε: «Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, παρουσία των αρχών του Δήμου και των αρμοδιων της τεχνικής υπηρεσίας, επιβεβαιώθηκαν οι οδικοί άξονες ευθύνης κάθε μηχανοκίνητου οχήματος, καθώς και ρυθμίστηκε το ωράριο λειτουργίας του Δήμου.

Ο μηχανισμός του Δήμου βρίσκεται σε ετοιμότητα, τα εκχιονιστικά μηχανήματα και χειριστές βρίσκονται επι ποδός και το αλάτι που διαθέτουμε στις αποθήκες κρίνεται επαρκές.

Είμαστε σε συνεχή επαφή και συνεννόηση τόσο με την Π.Ε. Φλώρινας , οσο και με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ώστε να υπάρξει καλύτερος συντονισμός και μέγιστη αποτελεσματικότητα επι των οδικών αξόνων της Π.Ε. Φλώρινας.

Σε περίπτωση που οι προγνώσεις των μετεωρολόγων επαληθευτούν, καλό θα είναι οι πολίτες , να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις ή εφόσον μετακινηθούν, να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια