Συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας από το Τμήμα του ΕΕΣ Φλώρινας στο Ξύλινο- Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο νέο Πάρκο της Φλώρινας.



Το Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας πραγματοποιεί συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας στο Ξύλινο - Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Νέο Πάρκο Φλώρινας.
Τα τρόφιμα θα διατεθούν και πάλι σε άπορες οικογένειες που είναι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής μας. Παρακαλούμε τους φίλους και συμπολίτες μας που πάντα τιμούν με την εμπιστοσύνη τους το έργο του Ερυθρού Σταυρού, να συμβάλλουν και σ'αυτήν την προσπάθεια.





Το Τοπικό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας καθώς και η Εφορία Εθελοντών εκφράζουν θερμότατες ευχαριστίες προς τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στέφανο Μπίρο  για την ευγενή ενίσχυση των δεμάτων που διενεμήθησαν για τα Χριστούγεννα σε 35 άπορες οικογένειες της Φλώρινας και των γύρω κοινοτήτων, στις 19 Δεκεμβρίου 2016. Ευχαριστίες εκφράζονται επίσης προς την επιχείρηση ΜΠΕΛΛΗΣ Α.Ε. για την προσφορά ειδών που εμπλούτισαν τα δέματα αυτά. 

Ευχαριστούμε ακόμη τους φοιτητές/τριες των Σχολών της Πόλης μας οι οποίοι συνεχίζουν να συγκεντρώνουν  τρόφιμα και να εμπιστεύονται στο Τμήμα ΕΕΣ Φλώρινας τη διαχείριση και διανομή τους, καθώς και όλους τους συμπολίτες και φίλους του ΕΕΣ που συνδράμουν διαρκώς το φιλανθρωπικό έργο των Εθελοντών του Τμήματος. Καλές Γιορτές!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια