ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Και στο τέλος, κερδίζει ο Αμύντας!

Σ΄ ένα  συναρπαστικά σε εξέλιξη παιχνίδι,  ο Αμύντας επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι του Φιλώτα ΠΑΣ με 25-23, αποτέλεσμα με το οποίο αφενός διατήρησε την καλή παράδοση που έχει στα μεταξύ τους παιχνίδια, καθώς μετρά σερί 7 νικών από το 2012, αφετέρου αναρριχήθηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Για να φτάσουν σ ΄αυτή νίκη οι παίκτριες του Αμύντα, χρειάστηκε να κάνουν διαδρομή από την κόλαση στον παράδεισο, μέχρι να καταφέρουν την μεγάλη ανατροπή. Το παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, αφού κύρια χαρακτηριστικά του ήταν το πάθος και η δύναμη, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ Αμυνταίου.

Η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη καθ’  όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, καθώς καμία ομάδα δεν κατάφερε να πάρει καθαρό προβάδισμα, απόρροια και της καλής απόδοσης των Ταϊριδου και Βαφειάδου κάτω από τα γκολπόστ , με αποτέλεσμα Αμύντας και Φιλώτας να οδηγηθούν στα αποδυτήρια ισόπαλοι (11-11).

Στις αρχές της επανάληψης οι παίκτριες του Φιλώτα, μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά κενά του Αμύντα και με οδηγό τη Φυλάκη (8γκ.), έλαβαν προβάδισμα 4τερμάτων (18-22) 9 λεπτά πριν το τέλος. Όμως, η ομάδα του Νίκου Γιώσκου δεν είχε πει την τελευταία της λέξη , εγκλώβισε τα επιθετικά ατού του Φιλώτα, μετά και την αποβολή της Τρπόφσκα  από το 49λεπτο (με 3 δίλεπτες αποβολές), πέρασε στην αντεπίθεση και με αιχμή του δόρατος της Τσιομπάνου (14γκ.), έτρεξε επι μέρους σκόρ 7-1, φτάνοντας στην ανατροπή με σκορ 25-23.

Διαιτητές: Γιάννου- Πήτας
5λεπτα: 1-1, 2-3, 4-3, 5-6, 7-8, 11-11 (ημχ.), 12-14, 13-15, 14-18, 18-21, 21-22, 25-23

ΑΜΥΝΤΑΣ (Ν. Γιώσκος): Μπάντη 1, Μίτις, Ζντράβεφσκα 2, Ρακοπούλου Ηλ. 3, Κωτσοπούλου 2, Νταμπίζα, Ρακοπούλου Ελ., Κυρλιανη (Τ/Φ), Σουμελίδου, Τσιομπάνου 14, Ταϊρίδου (τ/φ), Παρασκευοπούλου, Παπαδάκη, Καλογήρου 3.
Δίλεπτες Αποβολές: 1,      Πέναλτι : 4/4

ΦΙΛΩΤΑΣ (Τ. Τσουτσουλάκη): Τρπόφσκα 4, Στρατάκη, Ρόμπε, Κεβρεκίδου, Κατσουπάκη, Γαλανούδη 3, Φυλάκη 8, Βαφειάδου, Φωκά, Τσιτλακίδου 3, Γκροζντάνοφσκα 4, Γκάτσιου 1, Σιδηροπούλου, Παραστατίδου, Χαντζή, Γεωργιάδου.
Δίλεπτες Αποβολές: 8,      Πέναλτι : 1/2 ,        Κόκκινες: 48:58 Τρπόφσκα (τρία δίλεπτα)

Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

  1. Πελάτες....Άντε τώρα στο χωριουδάκι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενταξει ας μην το κανουμε θεμα. Τους πελατες κερδισαμε. Προχωραμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κότες έτσι και εγώ ξέρω να κερδιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τα όργια του Γιαννου κ Πητα γιατι δεν λέτε τιποτα??
    Τις 8 διλεπτες του Φιλωτα εναντι 1 διλεπτησ του Αμυντα παλυ δεν ακουσα κατι.
    Το οτι στο πιο κρισιμο σημειο αφηνει με 5 παιχτριεσ του φιλωτα το φοβερο δίδυμο Γιαννου-Πητα.
    Οτι η Τσιομπανου που τη εχετε κανει Θεο εκβιαζει σε καθε αγωνα με θεατρο Φαουλ κ διλεπτεσ δεν λετε κατι... Ο Καραγκουνης του χαντμπολ.
    Γραψτε μια φορα όπως έγιναν τα πράγματα και οχι όπως θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτη εκανε πως πεφτει....εσεις κανατε πως παιζατε....

      Διαγραφή
    2. ΘΕΑ ΦΙΛΕ Η ΤΣΙΟΜΠΑΝΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ. ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ .ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ. ΘΕΑΡΑΑΑ!!!!

      Διαγραφή
  5. Ελα τέρμα αμα δεν μπορείς να κερδισεις αυτόν τον αμύντα απλα εισαι για το πουθενά, θα πρεπει να βρει προπονητη, καλή χρυση η κόοουτς, αλλα στα κρίσιμα διαστήματα δεν ρολαρει, χαρακηριστικό ηταν οτι ειχε να παρει ταιμ αουτ οταν ο αμυντας εκανε το σερι , αλλα το πήρε οταντο παιχνίδι ειχε κριθεί, να πω την αλήθεια περίμενα οτι ο κωστόπουλος θα βοηθούσε αλλα δεν ξερω γιατι καθόταν στην ακρη του παγκου και δεν έδωσε αυτός τις οδηγίες που θα επρεπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΟΥΤΕ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.Η ΤΣΟΥΤΣΟΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΧΩΡΙΑ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ.(ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ).ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΛΙ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

      Διαγραφή
  6. Συνεχιστε να κλαιγεστε για τη διαιτησια. Δεν βλεπετε το προβλημα της ομαδας και απλα φταινε παντα αλλοι. Δεν κανει καλο αυτο. Δε θα βελτιωθουν ποτε ετσι τα μειονεκτηματα. 10 λεπτα δεν εβαλε γκολ η ομαδα. Δεν φταιει κανενας διαιτητης γι αυτο. Ας σοβαρευτουμε πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι να βοηθήσει και αυτός ρε παιδιά? Έγιναν όλοι coach από το πουθενά. Δεν έγινε κ τίποτα που κέρδισε ο Αμύντας. Είναι φανερό ότι ο κόσμος τους έχει γυρίσει την πλατη! Χωρίς φυτώριο, προπονητές και ανδρικό, έχει ημερομηνία λήξης! Ένας κινεί τα νήματα κ τους χορεύει όλους για χάρη του γυναικείου. Από την άλλη ο Φιλωτας με σοβαρή δουλειά χτίζει κάθε χρόνο κ περισσότερο κ αυτό θα φανεί έντονα στα επόμενα χρόνια. Μην χαλιεστε για ένα χαμένο ματσάκι. Τα γεγονότα έχουν δρομολογηθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδη γίνεται πολύς ντόρος για τις υποδομές και οτι δεν υπαρχει τίποτα στον Αμυντα και αυτο βλεπω να αναπαράγεται , μια βόλτα στο κλειστό θα σας απόδειξη το αντίθετο.Ειναι άδικο αυτο που γίνεται απο την μεριά κάποιων που σχολιάζουν χωρίς να ξέρουν.Πανω απο 35 μικρά υπάρχουν ηλικιακα και δουλεύουν συστηματικά.Οσο για τον Φιλωτα μπορεί να έχουν και αυτοί υποδομές αλλα στην πρώτη ομάδα απο τις 9 αθλήτριες που χρησιμοποιούνται οι 7 ειναι απο μεταγραφές.Μην βγάζουν την κακια τους κάποιοι λοιπόν επειδη έχουν λερωμένοι την φωλιά τους.Και ενα τελευταίο, αποτελεί κόσμημα για την ομάδα του Αμυντα η Τσομπανου σαν αθλήτρια αλλα περισσότερο σαν προπονήτρια.ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΙΚΡΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Και ύστερα ξύπνησες, σ ένα πράγμα συμφωνώ ότι τα γεγονότα έχουν δρομολογηθεί αλλά δεν ξέρω από πια πλευρά μήπως για τον φιλώτα?

      Διαγραφή
  8. Το χαντμπολ ειναι ενα αθλημα που παιζουν ΑΜΥΝΤΑΣ- ΦΙΛΩΤΑΣ που στο τελος κερδιζει παντα ο ΑΜΥΝΤΑΣ και ο ΦΙΛΩΤΑΣ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .