Σύλληψη δύο ατόμων στη Φλώρινα για κατοχή ναρκωτικών



Χθες (11-12-2016) το βράδυ στη Φλώρινα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνέλαβαν δύο (2) ημεδαπούς, 22 και 23 χρονών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.


Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους ανωτέρω βρέθηκαν στην κατοχή του 22χρονου μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, οι οποίες και κατασχέθηκαν, ενώ σε νομότυπη έρευνα που έγινε στην οικία του 23χρονου στην Φλώρινα βρέθηκαν -4,5- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και -1- μεταλλικός τρίφτης, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Ούτε τα πετρελαία δεν βγάζετε. Βγάλατε και αστυνομικό δελτίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να αρχίσετε να βγάζετε αστυνομικά δελτία με τις παραβάσεις στο αλκοτέστ. Εκείνα είναι πιο σημαντικά και είναι η αιτία για περισσότερα θανατηφόρα ατυχήματα. Και κάθεστε και ασχοληστε με τα παιδάκια που πίνουν τα τσιγαριλίκια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω. Αλλα για τις μεγαλες συλληψεις με τα πολλα κιλα που βγαλανε στα συνορα δεν εγραψες τιποτα εξυπνακια. Και μονο που δεν υπαρχει εγκλημα στην περιοχη σημαινει οτι μια χαρα τα βγαζουν τα πετρελαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OI ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ Σ.

    Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΌΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ


    ΓΙΝΟΝΤΕ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝ ΤΡΑΝΖΙΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ??????

    ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΦΗΜΕΣ ΟΥΔΕΙΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ "ΤΟΞΙΚΑ Ο Π Λ Α " ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ...

    ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .