Ενθουσιασμός και συγκίνηση στην εκδήλωση του Δήμου Αμυνταίου



Παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων και πλήθος κόσμου, ο Δήμος Αμυνταίου αποχαιρέτισε το 2016, με μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο πνευματικό κέντρο της πόλης.

Η εκδήλωση περιλάμβανε 3 ξεχωριστές βραβεύσεις, των μαθητών που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, των αθλητών που σημείωσαν διακρίσεις σε Εθνικό επίπεδο, καθώς και προσωπικοτήτων που διαπρέπουν στο χώρο της ιατρικής επιστήμης.


Τιμώμενα πρόσωπα, από τον χώρο της ιατρικής, ήταν ο κ. Γεώργιος Ευθυμιάδης Καθηγητής Καρδιολογίας Α.Π.Θ., ο κ. Γεώργιος Χριστιανόπουλος,  Γενικός Χειρούργος και ο κ. Γεώργιος Καραπαναγιωτίδης Επίκουρος Καθηγητής Καρδιοχειρουργικής Α.Π.Θ., από το χώρο του αθλητισμού, η πρωταθλήτρια της ξιφασκίας Ζωή Μοσχοπούλου, ο πρωταθλητής του τζούντο Δημήτρης Τσουμήτας, η τριταθλήτρια Λαζαρίδου Κωνσταντίνα και Μπέικος Γεώργιος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την πρώτη επίσημη προβολή του Ιστορικού - ντοκιμαντέρ, του σκηνοθέτη Χρήστου Σκούρα, «Κρίνα στο Χιόνι», για τους πεσόντες της περιοχής κατά την Γερμανική Κατοχή, στο οποίο αναφέρθηκε ο ιστορικός ερευνητής Ηλίας Χασιώτης, εκ των βασικών συντελεστών της ταινίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια