Σε τεντωμένο σχοινί η πορεία του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού…Επαναληπτική συνεδρίαση για την έγκριση προϋπολογισμού



Την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11:30 θα συνεδριάσει εκ νέου σε ειδική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού για την  Έγκριση προϋπολογισμού – τεχνικού προγράμματος και ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης Δήμου Σερβίων – Βελβεντού οικονομικού έτους 2017.


Σημειώνεται ότι την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, το δημοτικό συμβούλιο Σερβίων – Βελβεντού καταψήφισε τον προϋπολογισμό που έφερε ο δήμαρχος Αθανάσιος Κοσματόπουλος και η πλειοψηφία με ψήφους 16 κατά και 8 υπέρ. Από τα 16 κατά, δύο σύμβουλοι ψήφισαν μόνο το άρθρο που αναφέρεται στη μισθοδοσία του προσωπικού. Υπέρ ψήφισαν οι επτά σύμβουλοι της συμπολίτευσης και ο ανεξάρτητος Νίκος Τέτος. Κατά ψήφισαν οι εννέα παρόντες σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και πέντε ανεξάρτητοι, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι «αντάρτες» προερχόμενοι από τον συνδυασμό του δημάρχου.

Ως εκ τούτου ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου μετά το αδιέξοδο που προκλήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση , όρισε επαναληπτική συνεδρίαση έγκρισης του προϋπολογισμού, την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017, όπου ο δήμαρχος θα κληθεί να επανέλθει με συνθετικές προτάσεις και με διαμορφωμένες συμμαχίες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια