Νέο Ντού Των Ελεγκτικών Οργάνων του ΙΚΑ στα Καταστήματα του Αμυνταίου…Μοίρασαν Πρόστιμα Αφειδώς!



Νέα αναστάτωση προκάλεσε στους επαγγελματίες του Αμυνταίου που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης, η σημερινή (4/12) πραγματοποίηση ελέγχων, από την ειδική υπηρεσία ελέγχου ασφάλισης (ΕΥΠΕΑ).

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από τους ελέγχους που πραγματοποίησε το αρμόδιο Κλιμάκιο, διαπιστώθηκαν σωρεία περιπτώσεων αδήλωτης εργασίας, με το πρόστιμό που προβλέπεται σ΄ αυτές τις περιπτώσεις να διαμορφώνεται στα 10.550 (ανά αδήλωτο εργαζόμενο), καθώς και παραβάσεις που αφορούν το ωράριο απασχόλησης (υπερωρίες, ρεπό κτλ.).

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την Ειδική Υπηρεσία Ελέγχων Ασφάλισης του ΙΚΑ, στη μάχη των ελέγχων
συμμετέχουν οι άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας,  700 υπάλληλοι των ελεγκτικών μηχανισμών του υπουργείου Εργασίας και 450 επιθεωρητές του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας, με στόχο την πάταξη της μαύρης εργασίας. 

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. ΟΛΟΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού φτάσαμε...Να ψέγουμε την εφαρμογή των νόμων...
    Καλά να πάθουμε ως λαός για την κατάντια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαγαζιά που δουλεύουν βάλθηκαν να τα κλείσουν. Και ο Άγιος φοβερά θέλει. Όποιος και να είναι αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι οι εργαζόμενοι είναι ανασφάλιστοι,δουλεύουν υπερωρίες και δε μιλα κανεις γι αυτά,μόνο τα καταστήματα μας ενδιαφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. που ειναι ο Εμπορικός Συλλογος βρεεεεε να κανει γενικη συναντηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς ενημερωση.Οι ανασφαλιστοι στα καταστηματα παραμενουν ανασφαλιστοι απο επιλογη διοτι θεωρουν την εργασια σε καφε προσωρηνη λυση γι αυτους και θελουν να ειναι δηλωμενοι ανεργοι για τον αλφα ή βητα λογο.Δεν γλιτωνουν τα καταστηματα χρηματα απ τους ανασφαληστους, ειναι εκτεθημενα.Γι αυτο καλο ειναι καποιοι που γραφουν για νομιμοτητα να γνωριζουν οτι μονο οι καταστηματαρχες δεν φταινε για την συγκεκριμενη παρανομια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι...οι καημένοι οι καταστηματάρχες δε φταίνε. Επειδή δηλαδή ο υπάλληλος το επιθυμεί, ο καταστηματάρχης εκτελεί την επιθυμία. Ε, τότε εάν ο πελάτης επιθυμεί να φεύγει χωρίς να πληρώσει, ο καταστηματάρχης θα ανεχθεί αυτή την επθυμία; Μπαααα....τότε θα εφαρμοστεί ο νόμος που λέει πως ο πελάτης πληρώνει το προϊόν. Άσε τα σάπια λοιπόν αγαπητέ καταστηματάρχη...

      Διαγραφή
    2. Και αποδειξεις βεβαιως-βεβαιως δεν εκδιδουν οι καταστηματαρχες γιατι φυσικα αυτο ειναι επιλογη των πελατων.
      Και σε σπασμενα ποτηρια σερβιρουν ορισμενοι καταστηματαρχες γιατι φυσικα και αυτο ειναι επιλογη των πελατων
      Και οταν με αγενεια αντιμετωπιζουν τον πελατη, φυσικα παντα ο πελατης πρεπει να ζητησει συγνωμη

      Διαγραφή
  7. μειωμένος συντελεστής
    Μου χορηγεί δάνεια σε όποιον ενδιαφέρεται για οικονομική βοήθεια. Αυτό είναι ένα δάνειο, μεταξύ ατόμου με απλές συνθήκες και ειδικά για το γεγονός αυτό είναι κατασκευασμένα ορισμένες διατάξεις για την ορθή διεξαγωγή της διαδικασίας. Μου επιτόκιο κατά τη διάρκεια του δανείου είναι 2 έως 4% και η αποπληρωμή γίνεται σε μηνιαία βάση, έτσι ώστε κάθε στιγμή σας ενδιαφέρει, να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: lucastrid123@gmail.com
    Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .