ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΟΔΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ «Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ»

Η ιστοσελίδα μας αναφορικά με την ανάρτηση της 20ης Φεβρουαρίου 2014 με τίτλο «Η αναβολή της «ντροπής» στην αγωγή Οκλαλιώτη με ΔΕΤΕΠΑ» , οφείλει
μια ειλικρινή συγγνώμη προς τον κ. Θεοδωρίδη, καθώς οι πληροφορίες που διατυπώθηκαν στην εν λόγω ανάρτηση και προήλθαν απο την προηγούμενη διοίκηση της ΔΕΤΕΠΑ, δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.
Συγκεκριμένα όπως αποδείχθηκε ο κ. Θεοδωρίδης ήταν αθώος των κατηγοριών που του αποδίδονταν  και για το λόγο αυτό εκδόθηκε και η από 8-7-2016 διάταξη της κ. Εισαγγελέως Φλώρινας,  με την οποία κρίθηκε ως ουσία αβάσιμη η καταγγελία που είχε υποβληθεί από τον κ. Παπαχρήστου σε σχέση με τις ενέργειες του πρώην Δημάρχου και Προέδρου της ΔΕΤΕΠΑ κ. Θεοδωρίδη.

Επίσης και η αγωγή της Κοινοπραξίας Οκλαλιώτη κατά της ΔΕΤΕΠΑ , η συζήτηση της οποίας είχε αναβληθεί στις 20-2-2014,  απορρίφθηκε με την υπ΄αριθμ. 128/2015 απόφαση του Μον. Πρωτ. Φλώρινας. Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος η αναβολή  εκείνη βοήθησε στην επιτυχή έκβαση της υπόθεσης για τη ΔΕΤΕΠΑ, καθώς με την παρέμβαση που άσκησε ο κ. Θεοδωρίδης προσέφερε τα μέγιστα για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. " οι πληροφορίες που διατυπώθηκαν στην εν λόγω ανάρτηση και προήλθαν απο την προηγούμενη διοίκηση της ΔΕΤΕΠΑ, δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. " ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΑΠ - ΜΑΚ. ΚΑΛΟ ΚΑΤΕΥΟΔΙΟ ΚΑΙ ΔΤΟΥΣ ΔΥΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιτέλους ανοίξατε τα ματάκια σας.Σας τιμά έστω και τώρα που αναγνωρίσατε την παραπλάνησή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια!! Η αναγνώριση ενός λάθος δείχνει γεναιότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .