Πριν από Λίγο Ντου Κλιμακίου Ελεγκτών του ΙΚΑ στα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος στο Αμύνταιο


Μπαράζ ελέγχων πραγματοποίησε σήμερα (26/09) στη Φλώρινα, ειδική υπηρεσία ελέγχου ασφάλισης Θεσσαλονίκης (ΕΥΠΕΑ). Συγκεκριμένα το πρωί ελέγχθηκαν επιχειρήσεις στην πόλη της Φλώρινας και το βράδυ της ίδιας μέρας, κλιμάκιο ελεγκτών πραγματοποίησε εφόδους στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Αμύνταιο, συντάσσοντας εκθέσεις ελέγχου χιλιάδων ευρώ, εξέλιξη που προκάλεσε, σε πολλές περιπτώσεις, την έντονη αντίδραση των μικροεπιχειρηματιών.

Μάλιστα καταστηματάρχης του Αμυνταίου, μετά απο έκθεση του ελεγκτικού κλιμακίου, που του καταλόγιζε παρατυπίες ύψους 10.000 ευρώ, άσκησε μήνυση για παράβαση καθήκοντος και αυτή τη στιγμή τηρείται η διαδικασία του αυτοφώρου, με εισαγγελική εντολή.


Οι εν λόγω έλεγχοι, ενδέχεται να είναι προάγγελος, του τι θα επακολουθήσει στην εμποροπανήγυρη της πόλης (29/09 – 03/10), προκαλώντας την εύλογη ανησυχία των εμπόρων.     
     

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Οι εν λόγω έλεγχοι, ενδέχεται να είναι προάγγελος, του τι θα επακολουθήσει στην εμποροπανήγυρη της πόλης (29/09 – 03/10), Αυτό μεταφράζεται σε βάθος χρόνου 'ως ΑΝΤΙΚΙΝΗΤΡΟ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ. Αναρωτιέμαι όταν έχει παζάρι την περίοδο του ΡΑΜΑΖΑΝΙΟΥ στην ΘΡΑΚΗ με τον "ίδιο ζήλο" γίνονται οι φορολογικοί ελέγχοι ;;;;; ¨Οποιος η όποια μου απαντήσει σωστα και με στοιχεία θα τον κεράσω ΕΝΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΛΟΥΚΟΥΜ η ένα ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ " ΒΡΟΜΙΚΑ "!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σύγκριση με το Ραμαζάνι τα λεει όλα... κερνα σουλάκι τα συντροφια σου τα χρυσαυγουλα.

      Διαγραφή
    2. 1131 Σου χρειάζεται ένα γερό "φορολογικό μερετι" για να "στανιαρεις" από τα πολλά τσίπουρα που πίνεις .Εννοια σου / σας θα έρθει και η σειρά σας. Φάτε προς το παρόν ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ....Κ Ο Ρ Ο Ι Δ Ο

      Διαγραφή
  2. Δηλαδή ειναι κακό να γινονται έλεγχοι. Εμεις στις επχειρήσεις μας που κόβουμε αποδείξεις είμαστε μαΚακες ενω οι πανηγυρτζιδες θα πρέπει να κανουν αρπαχτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΜΑς ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΕς ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .