Κατεπείγουσα συνεδρίαση από το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Καλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006, Φ.Ε.Κ. Α΄/114/2006) ο οποίος εξακολουθεί να ισχύει, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) (ΑΔΣ 38/2011), στις 24 Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 14:00΄μ.μ., σε κατεπείγουσα συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης:


1.         «Έγκριση Προσχεδίου Επιχειρησιακού Σχεδίου Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΕΣΣΒΑΑ) περιοχής παρέμβασης Φλώρινας με τίτλο: "ΦΛΩΡΙΝΑ-ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ, ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" και Αστική Αρχή το Δήμο Φλώρινας».
Εισηγητής κος Δημήτριος Θεοφανίδης, Αντιδήμαρχος Φλώρινας.
2.         «Καθορισμός ωραρίου λειτουργίας του Τμήματος αποκομιδής απορριμμάτων ανακυκλώσιμων υλικών,
καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων Δήμου Φλώρινας».
Εισηγητής κος Αριστείδης Αριστείδου, Αντιδήμαρχος Φλώρινας και Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Φλώρινας..

Ο κατεπείγον χαρακτήρας του 1ου θέματος συνίσταται στο γεγονός ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής του ΕΣΣΒΑΑ στην ΕΥΔ ΕΠ/ΠΔΜ είναι η 30-8-2016 και θα πρέπει να υπάρξει επαρκής χρόνος για την προετοιμασία και υποβολή του φακέλου κατόπιν της έγκρισης του Δημοτικού Συμβουλίου. Σχετικά με το 2ο θέμα ο κατεπείγον χαρακτήρας συνίσταται στο ότι επείγει η κάλυψη του ανώτατου ορίου ωρών απασχόλησης κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια