Απομάκρυνση Βόμβα του Δημάρχου Αμυνταίου Κώστα Θεοδωρίδη

Απομακρύνθηκε από την θέση του
Προέδρου Ενεργειακών Δήμων ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κώστας Θεοδωρίδης , με την προεδρία να αναλαμβάνει ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Σάββας Ζαμανίδης.
Να θυμίσουμε πως το Ενεργειακό Δίκτυο ιδρύθηκε το 2011 με Πρόεδρο τον τέως Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Μάκη Ιωσηφίδη , ο οποίος είχε κάνει την έδρα του Ενεργειακού Δικτύου στο Φιλώτα.

Είναι πραγματικά απορίας άξιον , γιατί απομακρύνθηκε ή παραιτήθηκε ο Δήμαρχος Αμυνταίου από Πρόεδρος Ενεργειακού Δικτύου , όταν ο κ. Ιωσηφίδης είχε όλη την θητεία .

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. θΕΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΟΣΟ== ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ = ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΑΙ

    ΝΑ ΦΥΓΗ ΤΡΕΞΤΕ ΠΙΣΟΥ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως σκοπευει να απομακρυνθει και απο καμια αλλα θεση να ησυχασουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σπουδαίο πράγμα εκανε ο Ιωσηφίδης και έμεινε όλη τη θητεία! Βόλεψε καλά τις δουλίτσες του!! Αναρωτιέστε γιατί παραιτήθηκε ο Θεοδωρίδης από τους ενεργειακούς δήμους και δεν αναρωτιέστε γιατί παραιτήθηκε ο Ιωσηφίδης απο την αντιπολίτευση; Τι να πω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ιωσηφίδης είναι ο επόμενος βουλευτής.

      Διαγραφή
    2. Με τόση ζέστη λέμε και καμιά μακακία

      Διαγραφή
    3. 9:30 η μακακία είναι στο κεφάλι σου. Ο Ιωσηφίδης είναι ο επόμενος βουλευτής. Δεν βλέπεις ότι δεν έχει αντίπαλο;;

      Διαγραφή
  4. ρε παιδια πέφτω απο τα σύννεφα!! και ήταν τόσο καλός άνθρωπος! ποτε δεν είχε δώσει δικαιώματα στη γειτονιά! κάθε Κυριακή κατηχητικό και μετά στις αγαθοεργίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντιπαλος ανικητος του Ιωσηφιδη..ειναι ο ιδιος ο εαυτος του.Η κακια του με την οποια πολιτευεται..Και μονος να κατεβει ..θα ερθει δευτερος..Θα γελασουμε επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .