«Δάμασε»και το θηρίο (Άρης) της κατηγορίας η Θύελλα - Ισόπαλη με τον πρωταθλητή (0-0) (video)

Ένα ακόμη παράσημο έραψε στο… πέτο της η μαχητική Θύελλα Φιλώτα στη διετή παρουσία της στις εθνικές κατηγορίες, η οποία τερματίζεται σε δύο αγωνιστικές. Τα «μωρά»
του Χάρη Σαμαρά όρθωσαν το αγωνιστικό τους ανάστημα, εκμεταλλευόμενα την υπεροψία και άνεση των σίγουρων – εδώ και αρκετές αγωνιστικές – πρωταθλητών του 1ου ομίλου της football league 2 και με ένα.. σβηστό 0-0  σταμάτησαν  το νικηφόρο σερί τους (9 συνεχείς νίκες). Ο Άρης του «αλενατόρε» Νίκου Αναστόπουλου  δεν επιβεβαίωσε ούτε στο ελάχιστο των αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, μπήκε νωχελικά και στα δύο ημίχρονα, είχε μέτρα δικά του στο γήπεδο αλλά υστερούσε σε φαντασία και τελική πάσα, αδυνατώντας να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες. Έτσι η άκρως ανταγωνιστική και με αρκετά εντυπωσιακά αποτελέσματα στο.. σακκούλι της, φετινή Θύελλα, παρά τον βέβαιο υποβιβασμό της, κατάφερε να γίνει η ομάδα που υποχρέωσε τον Άρη στην 4η μόλις μη νίκη του σε σύνολο 30 αγώνων (26ν., 3ισ., 1ητ.).
Φάσεις και γκολ
Στο 16΄έξυπνη κάθετη του Ιντζίδη, ο προωθημένος Γεωργιάδης Ν. σούταρε δυνατά προς την εστία με την μπάλα να χτυπάει στην πλάτη του συμπαίκτη Καπνίδη και να φεύγει άουτ.
Στο 32΄κεφαλιά του Παπαγεωργίου  και ο Καλογέρης απομάκρυνε μπροστά από την εστία.
Στο 40΄μπάσιμο και σέντρα από τον Βουτσιά, γυριστό σουτ του Κυβελίδη στην αγκαλιά του Κοντογουλίδη.
Στο 45΄ο Μπαστάνης Γ. μπήκε μετωπικά τον σταμάτησε η «κιτρινόμαυρη» άμυνα και το σουτ του αδερφού του, Μπαστάνη Θ. πέρασε άουτ.
Στο 50΄ξαφνικό μακρινό σουτ του Μπαστάνη Γ. απέκρουσε θεαματικά σε κόρνερ ο Σιδεράκης.
Στο 71΄συρτό σουτ του νεοεισελθώντα Ν’ Λουντούλου πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
Στο 81΄χαμηλή εκτέλεση φάουλ του Τάτου κόντραρε σε πόδια αμυντικών μπροστά από την εστία.
Στο 87΄ο Ν΄Λουντούλου γύρισε για τον Τσουμάνη ο οποίος σούταρε.. χλιαρά από πλεονεκτική θέση για να διώξει ο Κοντογουλίδης Αν.
Διαιτητής ο Δραγάτης Αλ. (ΣΔ Ανατολικής Αττικής) ο οποίος παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους: Κυβελίδη (14΄), Θεοδουλίδη (36΄), Κοντογουλίδη Δ. (72΄), Ερνάλντι (80΄), Μπαστάνη Θ. (83΄), Κοντογουλίδη Αν. (90΄). Βοηθοί του οι Κόλλιας Αθ. (ΣΔ Ηπείρου) και Λιόντος Κ. (ΣΔ Ηπείρου).
Συνθέσεις
Θύελλα Φιλώτα: Κοντογουλίδης Αν., Σπηλιώτης, Κοντογουλίδης Δ., Πυρίτσαους, Τακίδης, Παπαγεωργίου, Θεοδουλίδης (84΄ Κατσούλης), Μπαστάνης Γ., Ιορδανίδης (58΄Ελευθεριάδης), Στεφανίδης (78΄Ερνάλντι), Μπαστάνης Θ.
Άρης Θ.: Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Καλογέρης (61΄Τάτος), Τσουμάνης, Ιντζίδης, Πόι (70΄Ντούνης), Βουτσιάς, Καπνίδης, Κόκε, Κυβελίδης (61΄Ν΄Λουντούλου).

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Άντε του χρόνου με τον Ερμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσεις παντως με Αρη δεν θα παιξετε ποτε!Και αντε να δουμε αν ανεβειτε,τι πορεια θα κανετε! εχετε βγαλει χολη με την Θυελλα ...Και φετος ασ μην επεφταν τοσες ομαδες να δω που θα ημασταν παλι ..Χωριατες του χειροτερου Νομου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .