Αγρότες εκνευρισμένοι με δήλωση Δημοτικού Συμβούλου κρατώντας την Ελληνική Σημαία μπούκαραν στο Δημοτικό Συμβούλιο....(video)

Μεγάλη ένταση, σε σημείο την διακοπή του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, προήλθε όταν αγρότες του Δήμου, εκνευρισμένοι από
σχόλια του δημοτικού Συμβούλου κ. Ρακόπουλου, μπούκαραν στο δημοτικό Συμβούλιο κρατώντας Ελληνική Σημαία και του αφιέρωσαν τον Εθνικό Ύμνο.....
δείτε το βίντεο  

Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

  1. τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια. Μονο ο γνωστος χαιρετισμος σας ελειπε...Αν θυμαμαι καλα απο τα νιατα μου, τα αγροτικα του Μπακαλακου τραγουδιοντουσαν στις κοινητοποιησεις κι οχι...υμνοι (καθε λογης...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μην πειραζετε τους αγροτες γιατι θα ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφηστε τον αγωνα στα χερια της Χρυσης Αυγης..και θα πετυχετε σιγουρα μ ολη την κοινωνια απεναντι σας.Αυτα φτιαχνει η αλαζονια και τα ..δεν συζηταμε με τον Πρωθυπουργο..καλα ξεμπερδεματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Τσομπάνης και τα πρόβατα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ! ! !ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αγροτες με τηναλαζονικη και τσαμπουκαλιδικη συμπεριφορα τους κανουν μονοι τους ζημια στα οποια δικαια αιτηματα τους..Η κοινωνια διπλα τους δεν ειναι ουτε στραβη ουτε χαζη κι αντιλαμβανεται το δικαο και το παραλογο κι εκβιαστικο αιτημα

      Διαγραφή
  6. Ουτε επι χουντας υπηρξαν τετοιου ειδους επικινδυνες κι ακραιες εκδηλωσεις..αγανακτισμενων..πολιτων..Οι παλιοτεροι θυμουνται τους ..αγανακτισμενους..προδικτατορικα του παρακρατους που ειχαν καταληξη τη χουντα.Ο τσακισμενος Λαμπρακης ηταν η κορυφωση της ..πατριωτικης δρασης των αγανακτισμενων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λαμόγια αγροτοπατέρες τώρα θα τα πληρώσετε όλα. Τόσα χρόνια εσείς και οι δημόσιοι υπάληλοι ρουφάτε το αίμα των υπολοίπων Ελλήνων. Τσίπρα γερά πάρτους τα λεφτά. Κ.Η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτοί είναι η Χρυσή αυγή Ελληνες. Αυτούς θέλουμε που όποιος δεν συμφωνεί μαζί τους πρέπει να τον ορμήξουν ουστ ρε Κ.Η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτός με το μπλε μπουφάν στις άλλες εκλογές θα πάει για βουλευτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αλλος ο λεβεντης ο ΕΛΛΗΝΑΣ με τη καημενη τη σημαια ..ηταν υποψηφιος τηςΧρυσης αυγης.Αυτης που οΣαμαρας ειχε το θαρρος να στειλει σαν εγκληματικη οργανωση στη φυλακη.

      Διαγραφή
  10. κομπλεξαρες......ανωνυμοι......μονο για τα ανωνυμα ειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΜΟΥΦΕΙΚΟ ΑΦΗΣΕ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΤΗΝΙΑ ΤΗς ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ..ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΦΕΡΟΝ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ..ΑΡΠΑΤΗΝ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗ ΤΟΥ ΜΟΥΦΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε φίλε στο 9:20 του βίντεο κόφ'το, αφού βλέπεις ότι σε χαλάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .