Οριστικά στην Βεγορίτιδα οι μεγάλοι κολυμβητικοί αγώνες!

Η Βεγορίτιδα θα φιλοξενήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα open water φέτος το καλοκαίρι και η ΚΟΕ για να αποφευχθούν
επιπλέον έξοδα λαμβάνει τα μέτρα της.
Απαραίτητοι στη διοργάνωση είναι οι κριτές και οι χρονομέτρες, οι οποίοι όμως δεν υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή. Οι επιλογές της ΚΟΕ ήταν δύο. Να μεταφέρει κριτές και χρονομέτρες από την Αθήνα ή την κοντινότερη Θεσσαλονίκη ή να επιμορφώσει νέους από την περιοχή που θα φιλοξενήσει και το πρωτάθλημα.
Η επιλογή αυτή ήταν που προκρίθηκε τελικά και όπως ανακοινώθηκε από την κολυμβητική ομοσπονδία, θα πραγματοποιηθεί στις 27-28 Φεβρουαρίου στην Άρνισα σχολή κριτών-χρονομετρών για το open water.
Η ανακοίνωση της ΚΟΕ
«Σας γνωρίζουμε ότι θα πραγματοποιηθεί Σχολή Κριτών-Χρονομετρών για το άθλημα της Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων Ανοιχτής Θάλασσας, καθώς και του αθλήματος της Κολύμβησης, στις 27-28/2/2016, στην πόλη της Άρνισας στην Πέλλα.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται στην Π.Ε Κεντροδυτικής Μακεδονίας (φαξ 2310 245881, mail pekkdm@otenet.gr), που αναλαμβάνει και την διαδικασία υλοποίησης της Σχολής.
Για διευκρινίσεις παρακαλούμε να επικοινωνείτε με την Π.Ε.ΚΔ.Μακεδονίας στο τηλέφωνο 2310 245323».

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Στην Άρνισσα και όχι στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο Μούφας κοιμάται και παίζει το ευγενές άθλημα της μικροπολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2 μέρες Άρνισσα και 2 μέρες άγιο , και άσε τον μούφα να κοιμαται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .