Δήμος Φλώρινας : Παράταση διανομής Πορτοκαλιών και Ακτινιδίων.

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015, τις ώρες 09:00π.μ. με 14:00μ.μ., η Κοινωϕελής
Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας και ο Δήμος Φλώρινας θα προβούν στη διανομή ποσοτήτων πορτοκαλιών και ακτινιδίων, από τον χώρο των ψυγείων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Φλώρινας για όσους δικαιούχους δεν προμηθεύτηκαν τις ποσότητες που τους αναλογούσαν τη Δευτέρα 30/11/2015 λόγω εργασιών επί της οδού 7ης Νοεμβρίου.

Σύμϕωνα με έγγραϕο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασϕάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (αριθμ. πρωτ. 1253/12-08-2015), εν όψει της εϕαρμογής του κανονισμού της Ε.Ε. 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με την αρ. πρωτ. 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης &Εργασίας, Κοινωνικής Ασϕάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:



Οι ωϕελούμενοι της διανομής κατά προτεραιότητα θα είναι:

· Oι κάτοχοι κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης, με την επίδειξη της παραπάνω κάρτας μαζί με το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας).

· Οι ωϕελούμενοι του ΤΕΒΑ, Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ)»

Στο τέλος κάθε διανομής οι αρμόδιες αρχές στέλνουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ τη λίστα με τους ωϕελούμενους που παρέλαβαν προϊόντα και τις ποσότητες αυτών.

Για την Κοινωϕελή Επιχείρηση

Δήμου Φλώρινας

Ευαγγέλου Νικόλαος

Πρόεδρος Δ.Σ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια