Στα χέρια πιάστηκαν έμποροι και εφοριακοί στην εμποροπανήγυρη του Αμυνταίου (video)

Μεγάλη ένταση επικράτησε πριν από λίγο στην εμποροπανήγυρη Αμυνταίου, όταν κλιμάκιο του ΣΔΟΕ
ζήτησε από έμπορο την ταμιακή μηχανή….κάτι που έφερε την αντίδραση των εμπόρων αλλά και του κόσμου που βρέθηκε στην σκηνή..
Δειτε το βίντεο:



Δημοσίευση σχολίου

16 Σχόλια

  1. ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έφερε την αντίδραση των εμπόρων. Του κόσμου γιατί; Δεν θα καταλάβουμε επιτέλους ότι τα χάλια της οικονομίας οφείλονται στην φοροκλοπή και στην φοροδιαφυγή; Μετά μας φταίει η Τρόικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρωτη φορα αριστερα και συνεχιζουμε δεξια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω δεν ειδα πουθενα να πιανονται στα χέρια ,είδα μόνο έναν φοροφυγά που προσπαθεί με απειλές να αποφύγει τον έλεγχο και έναν μαιντανό να πετάγεται από τα δεξιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποτέ ξανά αριστερά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με 2400 Ζ ΕΧΘΕΣ και την ωρα της φασαριας με 630 Χ της ταμειακης αυτο ειναι το ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ ????

      Διαγραφή
    2. Με 2400 Ζ ΕΧΘΕΣ και την ωρα της φασαριας με 630 Χ της ταμειακης αυτο ειναι το ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ ????

      Διαγραφή
    3. ποτέ ξανά αριστερά, εμείς τα τρώγαμε πάντα με τη δεξιά....

      Διαγραφή
  6. Κατάντια να μην μπορούν να κάνουν την δουλειά τους οι εφοριακοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποσο ασχετοι είστε όλοι οι παραπάνω.
    Ο έμπορος μόνον φοροφυγας δεν ήταν.
    Κάνανε στοχευμένους ελέγχους, σε συγκεκριμένα υπαίθρια καταστήματα.
    Ο συγκεκριμένος έμπορος ήταν σε ολα του νόμιμος.
    Κάντε σωστό ρεπορτάζ να γνωρίζει ο κόσμος τι συμβαίνει και μην προκαλείται εντυπώσεις.
    Λόγω προβλήματος του taxis δεν φαίνονταν ότι η ταμειακή του ήταν νόμιμη.
    Δώθηκαν όλα τα απαραίτητα και νόμιμα έγγραφα, το βιβλίο της ταμειακή και παρόλα αυτά η ΣΔΟΕ επέμενε να κάνει κατάσχεση την ταμειακή, αναγκάζοντας έναν νόμιμο έμπορο να κλείσει το μαγαζί του, στερώντας του το μεροκάματο.
    Ούτε παραστατικά, ούτε τιμολογια, ούτε δελτία αποστολής ζητήθηκαν. Ενώ δώθηκε μέχρι και η περιοδική δήλωση ΦΠΑ!
    Πως ένας παράνομος έμπορος, με παράνομη ταμειακή κάνει δήλωση ΦΠΑ;;; Θα μας τρελανετε;!

    Η ειρωνία είναι πως παραδίπλα το παρεμποριο ανθούσε με την ανοχή της ΣΔΟΕ και της αστυνομίας. Μαύροι, βούλγαροι, γύφτοι πουλούσαν σε σεντόνια από τσάντες μέχρι παπούτσια και κάθε λογής εμπόρευμα.
    Όταν θα μιλάτε λοιπόν θα βουτατε πρώτα την γλώσσα στον σάπιο εγκέφαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή ρε φιλαράκι οι εφοριακοί ήταν ηλίθιοι, κακοί, απάνθρωποι και δεν συμμαζεύεται. Μήπως είσαι...φοροφυγάς;

      Διαγραφή
    2. ποσο ασχετος εισαι ανωνυμε 6 σε κανένα αλλο κράτος δεν γίνετε παρακωλυση φορολογικού ελέγχου τον αλ καπόνε για φορολογικές παραβάσεις τον μπουζούριασαν.εχει καθε δικαίωμα ο εφοριακός να κατάσχει φορολογικα στοιχεια για ελεγχο.η αστυνομια δεν εκανε σωστα την δουλεια της.εγινε επεισοδιο με τους συγκεκριμένους και την παρασκευη σε φορολογικό έλεγχο χωρις αστυνομική προστασια που ζητηθηκε αργοτερα απο την συμπεριφορα τους αν συνεχιστει αυτο δεν θα γινετε κανεις ελεγχος και θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

      Διαγραφή
  8. Κύριε/α @12:00 μιλάτε για στοχευμένους ελέγχους. Πώς το λέτε με τόση σιγουριά; Πώς γνωρίζεται ότι το taxis είχε πρόβλημα; Υπάρχουν μαρτυρίες ότι υπήρχε πρόβλημα και σε άλλους φορολογούμενους τη δεδομένη χρονική στιγμή;

    Ο λόγος σας στο τέλος στρέφεται προς αλλοδαπούς.Είναι οι μόνοι παρ-έμποροι στον χώρο; Για τον σάπιο εγκέφαλο πρέπει να σας πω πως ρίχνει το επίπεδο του λόγου σας.
    Επίσης αν κάνατε λίγη έρευνα παραπάνω θα διαπιστώνατε την ανακρίβεια των όσων λέτε, ΣΔΟΕ δεν υπήρχε στον χώρο.
    Αλλά μπορώ να συμφωνήσω πως είναι πιασάρικη λέξη για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια.. Φραση βγαλμενη απο τον λαο!! Οπως και οι κυβερνησεις, που ψηφιζουν το φορολογικο συστημα κ.ο.κ,..κι αυτοι βγαλμενοι απο το λαο ειναι!! Γι αυτο κ ας κοιταξουμε λιγο τι στραβο κανει ο καθενας μας κ να μην τα ριχνουμε ουτε στους εφοριακους, που στην δεδομενη κατασταση ετρεξε στοχευμενα προς τον συγκεκριμενο εμπορο..ουτε στους μικροπωλητες, που επειδη ειναι 'μικρο' κυριαρχει η ιδεολογια του 'ελα μωρε, με τα δικα μου θα σωθει η ελλαδα''. Να κοιταξουμε λιγο να συμμαζευτουμε ο καθε ενας απο μας και να αφησουμε λιγο στην ακρη το φαγωμα μεταξυ μας. Απο τετοιες ιστοριες 'στοχευμενης επιθεσης' και 'φοροδιαφυγης' αλλο τιποτε. Απο κει ομως δεν αρχιζει το κακο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μικροπωλητές πληρώνουν ενοίκιο στον Δήμο δηλαδή στο κράτος για τον χώρο.Μικροπωλητές και καταναλωτές πληρώνουν φπα δηλαδή δίνουν χρήμα απλοί πολίτες στο κράτος .Ελέγχοι του κράτους γίνοντε. Αναρωτιέμαι τι άλλη μπαμπεσιά θα ανακαλυφθεί για να πληρούμε στο κράτος τα μαλλιά της κεφαλής μας ;;; Μία θα σας την πώ ...

    ¨Του χρόνου το βλέπω όλες οι συναλλαγές στο παζάρι να γίνουν με ηλεκτρονική κάρτα και όλα όλοι όλες να είναι νόμιμοι Οπότε ούτε ζδοε θα χρειαστεί για ελέγχους. Ούτε οι αστυνομικοί να κάνουν χρέη ζδοε. Ούτε εάν η ταμειακή είναι δηλωμένη. Ούτε υπαλλήλους ( που θα απολυθούν) στις εφορίες θα είναι αναγκαίοι

    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ που θα ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Εκεί πάει το πράγμα λεβέντισσες και λεβέντες μου.Όλα τα άλλα είναι να χουμε να λέμε και να παίζουμε ...βόλευ περι φοροδιαφυγής λές και οι φόροι ξαναεπιστρέφουν στους πολίτες κουνια που σας κούναγε κλπ κλπ. Στο τέλος θα επιβάλουν κάρτα ηλεκτρονική στις συναλλαγές και εκεί όποιος δεν έχει κάρτα ουτε θα πουλάει ούτε θα αγοράζει στα παζάρια στα καταστήματα η στα πανηγύρια

    Αλλοδαποί...όσο έχουν την ασυλία και την υπερπροστασία του νόμου περι ρατσισμου..καλά κάνουν και φοροδιαφεύγουν και πουλάν την πραμάτεια τους όπως ξέρουν...¨Ετσι έμαθαν μόλις ήρθαν στην Ελλάδα κι αυτοί και καλά να πάθουμε κι εμείς που τα ανεχόμαστε ακόμη όπως και την άσχημη συμπεριφορά μερικών εξ αυτών .

    Καλά παζάρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .