ΓΕΦ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΑ ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποιήθηκαν από τους αθλητές της Γυμναστικής Ένωσης Φλώρινας, στο Κύπελλο Ελλάδος Εφήβων – Νεανίδων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο ΟΑΚΑ στην Αθήνα, που είχε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση 2 χρυσών μεταλλίων.


Αναλυτικότερα, στις Νεανίδες την 1η θέση κατέλαβε η αθλήτρια μας Δήμκου Ελένη, ενώ πολύ καλή απόδοση είχαν οι Γεωργίτση Παυλίνα και Γραμμενοπούλου Δήμητρα, οι οποίες αν και μικρότερες σε ηλικία κατάφεραν να διακριθούν, με την πρώτη μάλιστα να βρίσκεται στην 16αδα.



            Αντίστοιχα, στους έφηβους, μεστή εμφάνιση είχε ο Σιάλτσης Μιχάλης, οποίος και αυτός κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία του. Αρκετά καλό αγώνα έκανε ο Χατζόπουλος Στέφανος, ο οποίος κατάφερε να βρίσκεται στην 16αδα, ενώ οι αδελφοί Αντώνης και Γιώργος Ζαραβέλης αν και συγκέντρωσαν βαθμολογία, έχασαν την είσοδο τους στην 16αδα στις λεπτομέρειες. Τέλος, στους εν λόγω αγώνες συμμετείχαν ο Ροσενλής Αλέξανδρος και Φερδής Θεμιστοκλής, οι οποίοι συγκέντρωσαν εμπειρίες, δεδομένου ότι αγωνίζονται σε μικρότερη κατηγορία. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια