Ετεροθαλή αδέλφια σκότωσαν τους γονείς τους, τους τεμάχισαν και τους έφαγαν μαζί με τα σκυλιά (εικόνες)

Πριν από έναν μήνα ακριβώς ήταν η τελευταία φορά που είδαν ζωντανούς τον 54χρονο Ricardo Klein και τη 52χρονη Miryam Kowalczuk.

Όταν λίγες ημέρες αργότερα, η αστυνομία έκανε επιδρομή στο σπίτι στην περιοχή Πιλάρ του Μπουένος Άιρες, βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Είδαν απανθρακωμένα, διαμελισμένα πτώματα και τα απομεινάρια της σορού της γυναίκας σε έναν κάδο απορριμμάτων στη βεράντα.
Δολοφόνοι του ανδρόγυνου, τα δύο παιδιά τους, ο 25χρονος Leandro Acosta και η 22χρονη Karen Klein, οι οποίοι εκτός από ετεροθαλή αδέλφια είναι και εραστές.
Τα αργεντίνικα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ως δικαιολογία για το φρικιαστικό έγκλημα πρόβαλαν λόγους ενδοοικογενειακής βίας, υποστηρίζοντας πως οι δυο γονείς τους κακομεταχειρίζονταν και τα δύο μικρότερα δίδυμα αδέλφια τους, ηλικίας 11 ετών.
Στη συνέχεια, κι ενώ οι αστυνομικοί έψαχναν «τα κομμάτια» των σορών των άτυχων γονιών διαπίστωσαν ότι αφού ο 25χρονος πυροβόλησε τους γονείς, στη συνέχεια, μαζί με την αδελφή του τους τεμάχισαν και μοίρασαν κάποια μέρη τους στα σκυλιά. Αυτά που έμειναν τα έβρασαν και ο 25χρονος άρχισε να το τρώει.
«Μου είπε κάτι που μου έκανε κατάπληξη: “Έφαγα ένα κομμάτι”. Στη συνέχεια τον ρώτησα αν του άρεσε και μου απάντησε: “Είναι καλύτερο από το χοιρινό” και μου έδειξε προς τον κορμό κάτω από το στήθος». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε στα μίντια η δικηγόρος του 25χρονου το πώς ο πελάτης της παραδέχθηκε ότι εκτός από τη δολοφονία επιδόθηκε και σε πράξη κανιβαλισμού.
Επιπλέον, υποστηρίζει ότι ο Leandro Acosta δεν έχει συναίσθηση των πράξεών του, δεν νιώθει τίποτα, ούτε ότι έχει κάνει λάθος. «Έχει το ακαταλόγιστο» υποστηρίζει.
Σήμερα, έναν μήνα, το θέμα εξακολουθεί και βρίσκεται στην επικαιρότητα των μέσων ενημέρωσης στην Αργεντινή, με ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες που προκαλούν ανατριχίλα για το δίδυμο των εραστών δολοφόνων, ενώ μια ολόκληρη ομάδα από ανθρωπολόγους και ψυχιάτρους έχουν επωμιστεί τον ρόλο της εξέτασης των δύο ετεροθαλών αδελφών.






Πηγή: athensvoice.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια