Με νέες ιδέες και πολύ όρεξη ο ΕΡΜΗΣ Αμυνταίου για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά (video)

Με δύο ποδοσφαιρικά τμήματα και με νέο προπονητικό τιμ  στην ακαδημία ξεκινά  για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο ΕΡΜΗΣ Αμυνταίου.
Εμπνευστές των τμημάτων είναι το νέο διευρυμένο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου που αποτελείται  από παλιότερους γνώριμους του ΕΡΜΗ, αλλά και με νέα άτομα στο τιμόνι, όπως είναι ο νέος πρόεδρος κ. Παύλος Λαζαρίδης.
Σήμερα, ημέρα λαϊκής για το Αμύνταιο, ο μέλη του Συλλόγου έστησαν στάντ σε κεντρικό σημείο της πόλης για να ενημερώσουν τον κόσμο για την μεγάλη συναυλία που διοργανώνουν την Κυριακή 9 Αυγούστου στο ΔΑΚ Αμυνταίου με την Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Αντώνη εσύ και τ άλλα παιδιά έχετε κάνει όλα αυτά τα χρόνια μια πολύ καλή δουλειά.
    Μην αφήσετε κάποιους παλιούς που δήθεν ξαναενδιαφέρθηκαν για τον Ερμή να κάνουν το παιγνίδι της προβολής τους για να εξυπηρετήσουν άλλες σκοπιμότητες. Θα μείνετε με τ αποκαΐδια. Το έχουν δει το έργο κι άλλοι σύλλογοι. Με μια μικρή ελπίδα ότι κάνω λάθος καλή επιτυχία και καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντώνης Ιωαννίδης8 Αυγούστου 2015 στις 9:35 μ.μ.

      Φίλε μου καλέ ( 04\08\2015--11:23) , καταρχήν , να σε ευχαριστήσω, για τις καλές σου ευχές όσον αφορά την επιτυχία και την καλή δύναμη για την καινούργια και πολλά υποσχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά. Όσον αφορά τα καινούργια άτομα που μπήκαν στην διοίκηση (παλιούς) , θα'θελα να σε καθησυχάσω και να σου πω, πως , η αγάπη τους για τον ΕΡΜΗ δεν έσβησε ποτέ , πάντα ήταν δίπλα στην ομάδα , έδειχναν ενδιαφέρων , ρωτούσαν , βοηθούσαν και δεν ήθελαν να γίνει γνωστό η βοήθειά τους στο ευρύ κοινό .Το να καταφέρουμε αυτούς τους παλιούς να ασχοληθούν ενεργά ξανά με τον ΕΡΜΗ θα 'θελα να σου πω πως δεν ήταν κάτι εύκολο , χρειάστηκε να καταβάλουμε πολύ προσπάθεια , η πρώτη κρούση είχε γίνει πριν 3 χρόνια ,συζητήσεις , ραντεβού , συναντήσεις . Μετά απο όλα αυτά τελικά, καταφέραμε και φέραμε στον ΕΡΜΗ ανθρώπους παλιούς που γνωρίζουν πάρα πολύ καλά την κατηγορία , οργανωτικούς , φιλόδοξους , ανθρώπους που αγαπούν πολύ την ομάδα μας και θέλουν μόνο τα καλύτερα για αυτήν ,το είχαν αποδείξει άλλωστε στην προηγούμενη θητεία τους πηγαίνοντας την ομάδα στην Δ κατηγορία. Αυτοί οι παλιοί δεν έχουν την ανάγκη αυτοπροβολής φίλε μου , είναι πασίγνωστα άτομα , σε όλη την δυτική Μακεδονία , τέτοιοι παλιοί ,πιστεύω πως μόνο καλό μπορούν να κάνουν σε μια ομάδα.

      Αντώνης Ιωαννίδης.

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .