Συνεχίζει η εγκατάλειψη και η αδιαφορία των κοινόχρηστων χώρων της Τ. Κ. Ξινού Νερού

Στις 8 Ιουνίου 2015  είχαμε  δημοσιεύσει φωτογραφίες με την κατάσταση των κοινόχρηστων χώρων της Τοπικής Κοινότητας Ξινού Νερού με τίτλο

 «Εικόνες εγκατάλειψης και αδιαφορίας στους κοινόχρηστους χώρους της Τ. Κ. Ξινού Νερού» και περιμέναμε την ανταπόκριση του Δήμου μας. Δυστυχώς είμαστε και πάλη στη δυσάρεστη θέση να δημοσιεύσουμε νέες φωτογραφίες, είναι ένα ελάχιστο δείγμα για να δείξουμε την αδιαφορία των αρμοδίων αντιδημάρχων για την κατάσταση που επικρατεί στην κοινότητα μας.
 Δεν θα αναφερθούμε σε λεπτομέρειες, ισχύουν αυτά που δημοσιεύσαμε στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο στις 8 Ιουνίου 2015.

Πρέπει όμως να αναφέρουμε και την προσπάθεια των λίγων εθελοντών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Προέδρου για την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων στις 13.Ιουνίου και πήραν μέρος στο καθαρισμό των πλατιών και τον προσωρινό κλείσιμο των λακούβων της παιδικής χαράς. Σήμερα 25 Ιουλίου το βάψιμο των κοινόχρηστων βρυσών και κόψιμο των χόρτων από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας και τον Β. Βασιλειάδη τους συγχαίρουμε για την προσπάθεια αυτή και περιμένουμε στο επόμενο κάλεσμα του προέδρου να ανταποκριθούν περισσότεροι ευαισθητοποιημένοι πολίτες του χωριού μας.


Περιμένουμε επίσης την ανταπόκριση του Δήμου και την προσωπική παρέμβαση του Δήμαρχου. 

Σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία

Ευαισθητοποιημένοι πολίτες του Ξινού Νερού













Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Έχετε καταντήσει γραφικοί. Εδω ο κόσμος καίγεται και εσείς κοιτάτε πως να κάνετε αντιπολίτευση στον Θεοδωρίδη σε χαζά πράγματα. Μας κουράσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mια και ο γνωστός-άγνωστος που θέλει να διατηρεί την αντιπολιτευτική αυτή στάση,για τον πρώην πρόεδρο λέω,(πάντα πρώην θα είναι),ας μας πει τι έκανε τα βιβλία της ομάδος του χωριού.Για ποιό λόγο τα έχει κρυμμένα στο ντουλάπι του.Όσο για τις φωτό,γιατί δεν βοηθάει την κατάσταση αφού τον ενδιαφέρει τόσο το Ξινό Νερό;Φταίνε όμως αυτή που τον ανέδειξαν και τον έβγαλαν από την αφάνεια.Πόσα λάθη έκανες Μούφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ακούσαμε και αυτο το Ξινό Νερό έχει Ευαισθητοποιημένους πολίτες! Το Ξινό Νερό έχει έναν Άγιο τον αη Χάσου, ευαισθητοποιημένος και ευσυνείδητος παρακαλώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Na κανουμε μια απελπισμενη προσπαθεια ολοι μαζι να βγαλουμε προεδρο του ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ τον ΧΑΣΟ....ΜΠΡΡΡΡ..Να γλιτωσουμε απ τη γκρινια-κακια του...Δε βλεπω αλλο τροπο διαφυγης...Η αυτος θα σκασει η εμεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την αληθεια οταν την δειχνης και οταν την λες σε αυτην την χωρα εισαι γραφικος και την ανικανοτητα προοδευτικος γι αυτο φτασαμαι εδω που φτασαμεαυτην την χωρα 1.48μ.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .