ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Το Δ.Σ. του Μακεδονικού Αγίου Παντελεήμονα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας, για 2η φορά στην ιστορία του συλλόγου, με τον προπονητή Στέλιο Νταμπίζα.
  

  Ο έμπειρος τεχνικός από το Αμύνταιο, συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του Μακεδονικού και θα αναλάβει το τιμόνι της ομάδος για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.
  Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Νταμπίζας εργάστηκε στον Ερμή Αμυνταίου με τον οποίο κατέκτησε και το κύπελλο της ΕΠΣ Φλώρινας. Ενώ στο παρελθόν εργάστηκε στην Θύελλα Φιλώτα, με την οποία κατέκτησε πρωτάθλημα, κύπελλο και άνοδο την Γ’ Εθνική.

  Υο Δ.Σ. του ευχόμαστε καλή  επιτυχία στο έργο του.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ΑΡΕ ΚΟΛΟΝΤΟΥΜΠΕΣ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ !!!!!!!!ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .