ΟΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Παρακαολουθήσαμε την εκδήλωση για την πρωτομαγιά στο εργατικό κέντρο Φλώρινας.
παρόντες οι συνηθισμένοι που ε,φανίζονται κάθε χρόνο, που μαζί με τις τοπικές αρχές και τους δημοσιογράφους δεν ξεπερνούσαν τους 50......




Παρόντες ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σέλτσας, η Γ.Γ. του Υπουργείου Ανάπυξης Πέτη Πέρκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Στέφανος Μπίρος, ο Δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας Μιχάλης Καρακόλης, η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ελισσάβετ Παναγιωτίδου, πρόεδροι τοπικών σωματείων, κι ελάχιστοι πολίτες της Φλώρινας. ο Βουλευτής ΝΔ Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης απουσίαζε, έστειλε όμως επιστολή συμπαράστασης στους εργαζόμενους, συνταξιούχους και άνεργους.
έλειψαν οι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων και φυσικά τα μέλη τους. έλειψαν βεβαίως και οι εκπρόσωποι των κομμάτων.
Κι ως εδώ όλα κύλησαν στο ίδιο μοτίβο όπως και τις άλλες χρονιές λες και κάνανε αγγαρεία, οι ομιλίες και οι χαιρετισμοί το ίδιο διεκδικητικοί με ένα πλαίσο αιτημάτων που θα χρειάζεται

ολόκληρος ο κρατικός προϋπολογισμός για να ικανοποιηθούν.
Το καινούργιο στην όλη τελετή ήταν ότι για πρώτη φορά είχαμε εκπρόσωπο της κυβέρνησης σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γραμματέας του ΕΚΦ. κλήθηκε να χαιρετίσει ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης!!! κι από δω ξεκινά ο τραγέλαφος. Γνωρίζουμε όλοι ότι κανείς δεν αυτοχρίζεται εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ακολουθείται πάντα μια γραπτή διαδικασία και πάντως όχι σε εκδηλώσεις των εργατικών κέντρων. θα μπορούσε να κληθεί και να χαιρετήσει με την πραγματική ιδιο΄τητα της αυτήν της Γ.Γ. του Υπουργείου. λάθος βέβαι και της ίδιας που αποδέχτηκε τον χαρακτηρισμό. θα μπορούσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. δεν τόκανε.
κι αφού τελείωσε η τελετή μεταβ'ηκαμε στην πλατεία ηρώων. κι εκεί ω του θαύματος η εκπρόσωπος της κυβέρνησης δεν είχε στεφάνει να καταθέσει!!! κατέθεσαν όλοι περίπου 12 στεφάνια και δεν κατέθεσε η κυβέρνηση. λίγη τσίπα δεν βλάπτει.
Περισσότερα δείτε εδώ

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Πρώτη φορά Αριστερά…η αποτυχημένη στις εκλογές, εκπρόσωπος Κυβέρνησης.
    Την παροιμία το μου…. Σέρνει καράβι, την ξέρετε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ βρε Βίτσα, Αχ βρε Βίτσα, λίγη τσίπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κάτι τέτοια βλέπουν εργάτες ή άνεργοι και δεν πατάν σε συγκεντρώσεις σε απεργείες αλλα ούτε και σε εργατικά κέντρα Σε τελική ανάλυση πολύ καλά κάνουν και δεν πάνε γιατί θα αυτοδιασυρθούν από τα............. μέσα ενημέρωσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .