ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «AUTO GROUP ΑΦΟΙ ΓΙΩΒΗ» ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2015" ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Πολλές εκπλήξεις από τους διοργανωτές αλλά και τους εκθέτες, ετοιμάζονται για τους επισκέπτες της “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2015 – 7η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”. Η νέα μεγάλη έκθεση της Δυτικής Μακεδονίας, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της και έχει τη χαρά να ανακοινώσει μία από αυτές.
Η AUTO GRΟUP ΑΦΟΙ ΓΙΩΒΗ, ενημερώνει το κοινό πως θα συμμετέχει και φέτος στην Έκθεση, γιορτάζοντας τα 15 χρόνια λειτουργίας.
Λόγω του επετειακού χαρακτήρα της συμμετοχής, η AUTO GRΟUP ΑΦΟΙ ΓΙΩΒΗ εξασφάλισε μεγάλες προσφορές και πολλά δώρα για τους επισκέπτες (ΔΩΡΕΑΝ SERVICE-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ-ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ), με SUPER ΔΩΡΟ ΕΝΑ  KIT ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ αξίας 1000 ευρώ.
Στο περίπτερο της εταιρίας, θα υπάρχει οργανωμένη ομάδα μηχανικών που θα μπορεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για κάθε επιθυμητή επισκευή ή συντήρηση, αλλά και το κόστος της. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από τις ειδικές τιμές που θα ισχύουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης και φυσικά να συμμετέχουν στη μεγάλη κλήρωση για το ΚΙΤ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ.

Πληροφορίες για την έκθεση δίνονται από τον κ. Μποτονάκη Σοφοκλή (Τηλ. 6909909500) & από το γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (Τηλ. 24630-27265,  9:30πμ-1:30μμ), αλλά και στο site της έκθεσης, στη διεύθυνση http://www.egnatiaexpo.gr  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια