Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της ΝΟΒΑ ΖΟΡΑ στον Άγιο Παντελεήμονα (video)

Για  πέμπτη χρονιά πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο 25 Απριλίου, ο πολιτικός χορός της εφημερίδας ΝΟΒΑ ΖΟΡΑ, όργανο του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ.

Φέτος ο χορός έγινε σε αίθουσα διασκεδάσεως στην Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου.
Ο χορός της εφημερίδας ΝΟΒΑ ΖΟΡΑ δεν είναι ένας οποιοσδήποτε χορός αλλά μια πολιτική εκδήλωση συσπείρωσης των αποκαλούμενων εθνικά μακεδόνων,
όπως τόνισε στη δήλωση του ο υπεύθυνος της εφημερίδας και μέλος του προεδρείου του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ Ιωάννου Δημήτριος.
Παράλληλα ο χορός ήταν και επετειακός καθώς η εφημερίδα μετρά 5 χρόνια λειτουργίας .

Για την εκδήλωση μίλησε ο ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, υπεύθυνος της εφημερίδας ΝΟΒΑ ΖΟΡΑ , μέλος του προεδρείου του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ, ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους της εφημερίδας, σε επιστημονικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες στην πόλη της Φλώρινας  και απάντησε σε ερωτήσεις……


Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

35 Σχόλια

  1. Καραγκιοζλίκια. Φέραν κόσμο από τα Σκόπια. Όλοι άγνωστοι μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγνωστοι σε σενα Χατζηαβάτη!!! Ειναι ολοι τους απο ολες τις περιοχές της Μακεδονίας του Αιγαίου. Σ αρεσει δε σ' αρέσει!!!

      Διαγραφή
    2. Αγνωστοι και μισθοφοροι. 50 ευρωπουλα εκαστος πηρε για το show

      Διαγραφή
    3. αι βρε Νιονιο εσυ, που μαζευτήκατε απο παντού,2 ταξι με το ζόρι ειστε!!!

      Διαγραφή
    4. Του Αιγαίου;; άσχετος αδιάβαστος και κατά συνέπεια επικίνδυνος είσαι. Πρώτα από όλα για τον εαυτό σου. Κρίμα. Σε λυπάμαι.

      Διαγραφή
    5. Δεν υπαρχει μακεδονια του Αιγαιου ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΑΓΕΩΓΡΑΦΗΤΕ ΑΣΧΕΤΕ ΣΛΑΒΟΦΩΝΕ ειναι μια εφευρεση του τιτο.Η ονομασια σας ειναι δημοκρατια του βαρδαρη.

      Διαγραφή
  2. Η παρούσα δημοτική αρχή ας κοιτάει όπως η αγελάδα το τραίνο. Σαν να μην τρέχει τίποτα. Άλλωστε είχε παραχωρήσει και το πνευματικό κέντρο πριν μερικά χρόνια στο ουράνιο τόξο. Αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΟΡΧΉΣΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΚΟΨΑΝ ΤΙΜΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ως γνωστόν, η Ελλάδα έχει υπογράψει από τις 22/9/97 τη Σύμβαση-Πλαίσιο για την προστασία των εθνικών μειονοτήτων του Συμβουλίου της Ευρώπης. Από τότε, όμως, έχει επιμελώς αποφύγει να την κυρώσει με νόμο στη Βουλή, παρά τις συνεχείς υποσχέσεις των εκάστοτε κυβερνητικών υπευθύνων προς τους διεθνείς οργανισμούς Η Σύμβαση-Πλαίσιο έχει υιοθετηθεί στις 10/11/94 από την Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου.
    Από την 1/2/95 άρχισαν τα κράτη-μέλη να υπογράφουν και στη συνέχεια να κυρώνουν τη σύμβαση. Από την 1/2/98 η σύμβαση έχει τεθεί σε ισχύ. Τα κράτη που έχουν κυρώσει τη σύμβαση είναι το Αζερμπαϊτζάν, η Αλβανία, η Αρμενία, η Αυστρία, η Βοσνία - Ερζεγοβίνη, η Βουλγαρία, η Γερμανία, η Γεωργία, η Δανία, η Ελβετία, η Εσθονία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Κροατία, η Κύπρος, η Λετονία, η Λιθουανία, το Λίχτενσταϊν, η Μάλτα, η Μολδαβία, η Νορβηγία, η Ολλανδία, η Ουγγαρία, η Ουκρανία, η Δημοκρατια της Μακεδονίας, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Ρουμανία, η Ρωσία, το Σαν Μαρίνο, η Σερβία - Μαυροβούνιο, η Σλοβακία, η Σλοβενία, η Σουηδία, η Τσεχία και η Φιλανδία.
    Η Ελλάδα, μαζί με το Βέλγιο, την Ισλανδία και το Λουξεμβούργο έχουν απλώς υπογράψει και καθυστερούν την επικύρωση της σύμβασης. Τέλος, η Γαλλία και η Τουρκία δεν έχουν ακόμα υπογράψει. HΓαλλία θεωρεί ότι αντιβαίνει στο Σύνταγμά της κάθε θεσμοθέτηση ομάδων με βάση την καταγωγή, τη θρησκεία ή τη «φυλή» τους. Στη Γαλλία αναγνωρίζεται μόνο ο γαλλικός λαός και τα κριτήρια καταγωγής, θρησκείας ή «φυλής» δεν έχουν νομική υπόσταση.
    Στην Ελλάδα τι αναγνωρίζεται? Μόνο ένα έθνος Έλληνες που ανάθεμα με αν κανείς από αυτούς γνωρίζει από πού κρατά η σκούφια του!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε το copy paste το δουλευεις καλα. Μονο που δεν αρκει για να σου παρεχει επαρκεις γνωσεις.Θελεις ΔΙΑΒΑΣΜΑ. Τι λε ρε φιλαρακι...και η Αλβανια εχει υοογραψει; σοβαρο παραδειγμα μας εδωσες...

      Διαγραφή
    2. Ουάου! Σαν Μαρίνο! Τι μας είπες τώρα ρε φιλαράκι!

      Διαγραφή
    3. Eμείς είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ εδώ και χιλιάδες χρόνια. Εσύ τι είσαι;; ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΣΊΓΟΥΡΑ ΟΧΙ . Οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καραγκιόζη .

      Διαγραφή
  5. μετε οταν σαν λενε γαλλους να μην παρεξηγεστε εκει στον αγιο βρε γαλλοι με περικεφαλεα................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ πλάκωσαν και οι απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη...

      Διαγραφή
  6. Παραθετω ενα πολυ ωραιο ρεπορταζ με ελληνικος υποτιτλους.
    https://m.youtube.com/watch?v=XEw2nVTyxUA. Ειναι καπου στα 20 λεπτα, αξιζει να το δειτε εχει σχεση με αυτο το θεμα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο σε οσους μακεδονες ηταν εκει και δωσανε το παρον χωρις φοβο....!!ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πιοι μακεδονες ηταν εκει χαιβανια εισασταν που σας εκμεταλεβονται καπιοι μπουνταλαδες

      Διαγραφή
  8. και με το μικρο παιδι προπαγανδα ρε αλητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δειν ειστε μακεδονες ειστε σλαβοι γιαυτο τον λογο παρτε το σλαβοφωνο ιδιωμα σας και τους χορους σας και μετακομιστε στη ΒΑΡΤΑΣΚΑ ΜΠΑΝΟΒΙΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειμαστε Μακεδονες!!και συ περι γαλλιας ριξε μια κουβερτουλα ακομη..Μπραβο στη nova zora!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε καραγκιόζη;; Εμείς οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

      Διαγραφή
  11. Τι μπραβο ρε 12:36 τι εχει να φοβιθει το ιδρυμα σας στην Ελλαδα. Εμεις εδω στην Ελλαδα μπορει να λογομαχουμε αλλα ως εκει, αντιθετος στην γειτονα χωρα τα λογια ειναι περιτα τραβα στο link του 12:00 και βαλε το βιντεο αν δεν αντεχεις να το δεις ολο, τουλαχιστον δες τα τελευταια λεπτα και μετα συνεχισε με το κεφαλι ψηλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κ. Γατοπουλε το απο που κραταει η σκουφια μας να μην σε απασχολη, κοιτα εσυ που εισαι ελληνας των σκοπιων πρωην Γιουγκοσλαβως, με ριζες των αρχαιων μακεδονων του Μεγα Αλεξανδρου, με προγονους τους κυριλου κ του μεθοδιου, κ.α. που δεν εχω διαθεση να γραφω μια ωρα και ξερεις απο που κραταει η σκουφια σου.
    Ηθελα να ρωτησω, στα σκοπια νομιζω οτι υπαρχουν καπου στους 200.000 ελληνες εκει, Εσεις τι κανατε εκει γι αυτους και εχετε τοσες απαιτησεις απο την Ελλαδα για σας ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να ξεκινήσει μια συζήτηση σχετικά με το αν υπάρχει Μακεδονική γλώσσα και κατά επέκταση Μακεδονικό έθνος είναι περιττό.. Έξαλλου αν ανατρέξει κάποιος στης επιστολές του πληρωμένου ηρώα Παύλου Μελά που έστελνε στην γυναίκα του την Ναταλία θα πάρει απάντηση η ακόμα και σε δημοσιεύματα εφημερίδων μετά την λήξη του εμφύλιου πολέμου πάλι θα πάρει απάντηση…Έγινε αναφορά σχετικά με 200.000 Έλληνες που βρίσκονται στην γείτονα χωρα..Για ποιους μιλάμε? Τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην γείτονα χώρα οι οποίοι όταν βρίσκονται σε Ελληνικό έδαφος βρίζουν την χώρα στην οποία δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά ? Η για τους πολιτικούς πρόσφυγες του Εμφύλιου πολέμου από τους οποίους αφαιρέθηκε η ιθαγένεια?

      Διαγραφή
  13. Μη βάζετε την λεξη μακεδόνες ρε αλήτες, για να μας φτάσετε εμας τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ θέλετε πολλα,και κυρίως ιστορία,πράμα που δεν έχετε καθόλου..!!!!
    Σλάβοι και ολο το κακό συνονθύλευμα είστε..!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απλα αυτοπροσδιοριζονται σαν μακεδονες. Και ο γιος μου λεει οτι ειναι ο σπαιντερμαν. Δεν κατεβαινει ομως απο τις σκεπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με τετοιον πατερα κανονικα θα επρεπε......χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  15. ΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΣΥ ΡΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΜΑΣ .ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΟΥ?δεν νομιζω...ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΞΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ Κ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙΣΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΕ ΑΚΟΥ ΑΥΤΟ.ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ Κ ΕΙΜΕ ΜΟΛΙΣ 19 ΧΡΩΝΟΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ Μ ΕΝΑΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ Κ ΕΧΩΕΝΑΝ ΠΑΠΠΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ Κ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΤΑΓΟΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΛΙΒΙΣΙ ΟΠΟΥ ΔΙΟΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟ 14 ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΝΙΧΩΡΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΣΩΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΛΙΒΙΣΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΙΓΛΙΑ.ΩΣ ΕΔΩ .ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ Μ ΑΧΑΜΠΑΡΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ,ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΛΥΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΥΓΑΝΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΧΙΚΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΙΜΕ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΧΑΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΚΡΑΞΟΥΝ Κ ΟΙ ΑΝΑΠΟΔΟΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27 Απριλίου 2015 - 8:14 μ.μ.Το άνευρο σου είναι να γίνεις ιστορικός?!!! Αν κρίνω βάση της σύνταξης του κειμένου σου αλλά και της ορθογραφίας τότε σίγουρα θα γίνεις ένας αξιόλογος ανιστόρητος ιστορικός!!!!!

      Διαγραφή
  16. χοροι γκάιντες τούμπανα και πανηγύρια μυστικών και φανερών μυστικών υπηρεσιών των Σκοπίων και των ...εγχωρίων. Σε λίγο και κανένα γλέντι της τσαμουριάς και δεν συμμαζεύεται η γραφικότητα ΟΛΩΝ σας ...Και η ..ντούπκα χαίρεται και δεν το κρύβει...απλά Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α Μ Ε να παρακολουθούμε τις φιέστες των ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΑΣ επ αμοιβή στα χωριά μας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ερώτηση προς τους διαχειριστές του ιστολογίου.
    Καλά αυτοί που γράφουν ανορθόγραφα, με συκοφαντίες και ύβρεις δείχνουν απλά ποιοί είναι, εσείς απο το ιστολόγιο με το να δημοσιεύετε αυτά τα σχόλια γιατί τους εκθέτετε; Δηλαδή απο τη μιά πλευρά μας δείχνετε Έλληνες πολίτες που διοργάνωσαν μια εκδήλωση δημόσια, σας απάντησαν σε οτι τους ρωτήσατε, σας επιτρέπουν ελεύθερα να βιντεοσκοπείτε και φέτος και πέρσι.
    Δημόσια επίσης καταθέτουν μέσω της εφημερίδας τους τις -όποιες- απόψεις τους.
    Απο την άλλη πλευρά οι σχολιαστές που διαφωνούν με την εκδήλωση και με όσους συμετείχαν μάλλον εκθέτουν την πατρίδα μας με όσα υποστηρίζουν παρά εκθέτουν τον εαυτό τους. Για σκεφθείτε το εσείς οι διαχειριστές γιατί οι άλλοι δεν μπορούν να το καταλάβουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γυφτοσκοπιανοί έχετε απύθμενο θράσος. Είστε δημιούργημα του Τίτο. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Στην ΕΛΛΑΔΑ έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και σας ανεχόμαστε, αλλά όλα έχουν όρια. Το ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ η πρωτεύουσα του ελληνισμού και άλλες περιοχές των Σκοπίων παραμένουν σκλαβωμένες . Μήπως ήρθε η ώρα η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΗΚΉΣΗ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ 8΄΄14μμ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΣΟΥ' ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΠΑΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΟΥ' ΜΠΟΡΗΣ ΝΑ ΠΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ1922 ΚΑΙ ΠΕΡΑ''ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΓΟΓΗΣ ΑΛΟΥ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προσωπικά θέλω να συγχαρώ το παρών ιστολόγιο ΑΝΑΠΟΔΟΙ για το θάρρος να προβάλει, και μάλιστα κατ’ επανάληψη, πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις ημών των εντός ελλάδας διαβιούντων εθνικά μακεδόνων.

    Πραγματικά θέλει κότσια να κάνεις κάτι τέτοιο, άσχετα εάν συμφωνείς ή διαφωνείς.

    Συγχαρητήρια, και πάλι, για το θάρρος σας.

    http://abecedar.blogspot.gr/2015/04/nova-zora-5-godini.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ασε μας μωρε καημενε θελει κοτσια , θαρρος, τολμη και γοητεια και αλλα τετοια κουλα που σας αρεσει να γραφεται, εδω δεν ειμαστε σκοπια να τρομοκρατουμε και να απειλουμε ζωες. Αι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .