Μια παραμυθένια πορεία σταμάτησε για τον ΕΡΜΗ στην Παραμυθιά.

Μια παραμυθένια πορεία σταμάτησε στην Παραμυθιά. Σταμάτησε με τον πιο άδικο τρόπο μιας και ο ΕΡΜΗΣ κρατούσε την νίκη πρόκριση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της κανονικής διάρκειας του αγώνα!
Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΝΤΑΜΠΊΖΑΣ ξεκίνησε την ομάδα με αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα προκειμένου να δώσει ανάσες σε παίκτες ενόψει του Σαββατιατικου ντέρμπι με τον ΠΑΣ Φλώρινα. Παρ όλα αυτά με άριστη τακτική μέσα στο γήπεδο η ομάδα στάθηκε εξαιρετικά και μάλιστα στο 45 κατάφερε να ανοίξει το σκόρ με κεφαλιά του Καζαντζίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι στη ροή του αγώνα με τον ΕΡΜΗ να λειτουργεί εξαιρετικά μέχρι το 93 ο λεπτό όπου μια ακίνδυνη φάση μετατράπηκε σε γκόλ για τους γηπεδούχους εξαιτίας ενός τραγικού λάθους στο κέντρο της άμυνας. Έτσι το μάτς οδηγήθηκε στην παράταση όπου με την έναρξη της είχαμε την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Κοσμιδη. Με την εκτέλεση του φάουλ ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για χέρι εντός περιοχής το οποίο εκτέλεσαν εύστοχα οι γηπεδούχοι για το 2-1. Στο 105 και σε μια ακόμη στημένη φάση έγινε το 3-1 που ήταν και το τελικό σκόρ! Έτσι και ενώ όλα έδειχναν μια μοναδική πρόκριση στον ημιτελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος μια ανάσα πριν το όνειρο η τύχη γύρισε την πλάτη στην εκπληκτική προσπάθεια της ομάδας του ΕΡΜΗ και ήρθε ο αποκλεισμός. Αυτή η ομάδα αξίζει πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική χρονιά που διανύει και τις χαρές που προσφέρει σε όλο το φίλαθλο κοινό της περιοχής. Για την ιστορία ο ΕΡΜΗΣ αγωνίστηκε με: ΜΠΕΡΜΠΕΡΙΔΗΣ- ΒΛΑΧΟΣ-ΚΟΣΜΙΔΗΣ-ΠΑΡΤΑΛΗΣ-ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ-ΛΙΤΣΟ-ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ-ΤΣΟΡΛΙΝΗΣ-ΠΟΥΡΛΟΥΚΑΚΗΣ-ΝΤΑΛΑΚΑΣ-ΣΟΥΜΕΛΙΔΗΣ.Αγωνίστηκαν επίσης και οι ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Σ.-ΗΛΙΑΔΗΣ-ΠΑΤΙΤΣΗΣ.

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Ιω άγγελος Λεωνίδας Σίμος Ντάμπι Κακά εξω???? Πλάκα μας κανεις ρε κόουτς? Με τα δεύτερα τους επαιξες και παρα τρίχα κηδεία θα τους έκανες! Είσαι τεράστιος προπονητής μακράν ο κορυφαίος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ιστορία δεν τελειωνεί μια με ήττα. Συγχαρητήρια σε όλους. Όλοι οι παικτές , ο προπονητής και το Δ.Σ αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Δώσατε χαρά σε όλο το Αμύνταιο. Όλοι άξιοι συγχαρητηρίων. Στις καρδιές μας είστε οι πρωταθλήτες. Έμεινε μια μάχη και θα είμαστε όλοι δίπλα σας !! Πάμε γερά παλικάρια το σάββατο !! Είναι δικό σας γιατί το αξίζετε !! Μια φορά Ερμής για πάντα Ερμής !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εμηνα 1 μαχη ακομα
    μια μαχη για την κατακτηση του πρωταθληματος
    πρεπει να ειμαστε ολοι εκει ανεξαρτητος το αν παιζουμε εκτος εδρας
    πρεπει να στηριξουμε αυτα τα παιδια σε αυτο το ματς πρεπει να βοηθησει ο κοσμος του αμυνταιου
    μικροι μεγαλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνωμη που θα στο πω αλλα η φλωρινα ειτε παιζει εντος ειτε εκτος το ιδιο της ειναι γιατι πολυ απλα δεν εχει γηπεδο !!!! Ήρθες έπαιξες στην ιτια με κατεβασμένα παντελονια φιλε και δεν σου εφταιγε κανεις κομπλεξικοί !!! Οσο η φλωρινα θα λεει παει για πρωτάθλημα παντα θα το παίρνει να ξες !!!

      Διαγραφή
    2. Όταν λες με κατεβασμένα παντελόνια τι εννοείς ρε μαγκα??η φλωρα για να κάνει την πορεία που έκανε το Αμύνταιο πρέπει να παίζει στο Φλωρίνα(όπως λένε οι Αλβανοί).1,5 μηνά Τετάρτη Σάββατο και 4 παιχνίδια 120' και 4σαρα στον υποτιθέμενο πρωταθλητή που όπως είπες όταν λέει η φλωρα πάει για πρωτάθλημα το παίρνει κιόλας.τότε γιατί να παίζουνε οι υπόλοιποι είναι η απορία μου??να το χαίρεστε πάντως και εύχομαι καλή πορεία στα μπαράζ με λιγότερες τεσσάρες!

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .