Μητσοτάκης σε Ραχήλ: «Έχετε ζαλιστεί από τις πολλές πιρουέτες-Να πάτε να κάνετε καμιά φωτογράφιση»-Βίντεο!



590_b54dbe0130d2a4310baf9476cf8ddc53«Εσείς να πάτε να κάνετε καμία φωτογράφιση», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή, απευθυνόμενος προς την Ραχήλ Μαρκή, ενώ λίγο πριν της είχε πει: «Έχετε ζαλιστεί από τις πολλές πιρουέτες».


Δείτε το βίντεο:
enikos. gr

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Αχ την άτιμη τη Χρυσή Αυγή. Όπως πάντα τα χρυσαυγίτικα φασισταριά φταίνε! Πιπέρι μπούκοβο σε όλους! (Εδώ που τα λέμε και ο Βούτσης που έριξε τα μπινελίκια στη Ραχήλ, φουσκωτός μου φαίνεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μητσοτάκης τα είπε στη Ραχήλ. Ο Βούτσης ανακοίνωσε από μικροφώνου (ανοικτού κατά λάθος η όχι δεν έχει σημασία) σε διπλανό του υπουργό: Ξέρω να χτυπάω εγώ ρε μα........κα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυρία Μέρκελ, κυρία Μέρκελ μην τους δίνετε λεφτά αυτούς... Κυριάκος Μητσοτάκης.
    Νεοδημοκράτες κάντε και κάτι σωστό επιτέλους για την Πατρίδα. Στείλτε την οικογένεια Μητσοτάκη στην Πατρίδα τους το Ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς οι αυτοονομασμένοι δημοκρατικοί Ν.Δ ΠΑΣΟΚ & ΠΟΤΑΜΙ κατάντησαν χειρότεροι από τους Χρυσαυγήτες, το λεξιλόγιο τους γεμάτο υπονοούμενα, ύβρεις και ειρωνείες προς τους συναδέλφους τους…κάποτε όταν ομίλαγαν οι υπουργοί και βουλευτές εμείς οι δημοσιογράφοι γράφαμε άρθρα από τους πύρινους και ευπρεπείς λόγους τους, σήμερα αισθανόμαστε ντροπή για το χυδαίο λεξιλόγιο τους.

    Σπύρος Α. Ηλιάδης
    Δημοσιογράφος.
    Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
    τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
    TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θα πει τεως προεδρος TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ κυριε Ηλιαδη; Ή ειστε ή δεν ειστε...Θα συγκινηθουμε δηλαδη;

      Διαγραφή
  5. ΑΥΤΗ Η ΡΑΧΗΛ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .