Ο ΘΩΜΑΣ ΚΩΤΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ

Το διήμερο 13 και 14 Απριλίου, Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα, η Εθνική Νέων Ανδρών μπάσκετ συγκεντρώνεται για προπονήσεις υπό την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού τεχνικού Μάνου Μανουσέλη. Ανάμεσα στους παίκτες που κλήθηκαν είναι και ο Θωμάς Κώττας, ο Αμυνταιώτης άσος του ΠΑΟΚ. Ο Κώττας, ύψους 2.04 είναι παιδί των Εθνικών ομάδων. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες είχε κληθεί από τον Ηλία Παπαθεοδώρου για προπονητικό διήμερο και της Εθνικής Εφήβων. Ηλικιακά είναι στο όριο Εφήβων και Νέων και επειδή πρόκειται για έναν αξιόλογο ψηλό με διεθνείς παραστάσεις σε Εθνικές διοργανώσεις, αναμένεται να αξιοποιηθεί και στις δύο Εθνικές. Άλλωστε, φέτος είναι ένα "καυτό" καλοκαίρι για τις Εθνικές μας ομάδες με πολύ σημαντικές υποχρεώσεις. Και πάντα τα  Εθνικά μας συγκροτήματα στο μπάσκετ φέρνουν διακρίσεις. 
Αναλυτικά οι παίκτες που κάλεσε για 13 και 14 Απριλίου στο ΟΑΚΑ ο Μάνος Μανουσέλης:
Μιχάλης Λιάπης (ΠΑΟΚ), Κώστας Ζώρζος (Ηλυσιακός), Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης (ΚΑΟΔ), Ανδρέας Χριστοδούλου (Ολυμπιακός), Γιώργος Παπαδιονυσίου (Εθνικός Π.), Στέλιος Πουλιανίτης (Άρης), Σταμάτης Αθηνιώτης (Πρωτέας Βούλας), Δημήτρης Σταμάτης (Πανιώνιος), Κώστας Οικονομόπουλος (Πανιώνιος), Κώστας Κεφαλάς (Δούκας), Θωμάς Κώττας (ΠΑΟΚ), Γιώργος Διαμαντάκος (Παναθηναϊκός), Αναστάσιος Σπυρόπουλος (Πανιώνιος), Δημήτρης Φωτόπουλος (Περιστέρι), Γιώργος Πολιτόπουλος (Χολαργός), Αντώνης Σκλήβας (ΟΦΗ).
*Η Εθνική Νέων Ανδρών θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί 7-19 Ιουλίου στο Λινιάνο της Ιταλίας.

Τα Εθνικά στατιστικά του Θωμά Κώττα έως τώρα:
Εθνική Παίδων: 8 συμμετοχές, 25 πόντοι
Εθνική Εφήβων: 20 συμμετοχές, 62 πόντοι

"ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ "

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια