Πολλοί ψίθυροι ακούγονται για τοποθετήσεις υποψηφίων μη εκλεγέντων βουλευτών σε καίριες θέσεις διοικήσεων Νοσοκομείων, Υπουργείων κα



Πολλοί  ψίθυροι ακούγονται για τοποθετήσεις υποψηφίων μη εκλεγέντων βουλευτών σε καίριες θέσεις διοικήσεων Νοσοκομείων, Υπουργείων κα.
Δεν θα επησέλθω σε θέματα προσόντων των υποψηφίων γιατί δεν είναι αρμοδιότητά μου να τα κρίνω, αλλά όμως γνωρίζω πολύ καλά από όσα άκουγα από τον Τάσο, ότι δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να μην διοριστούν σε διάφορες θέσεις μη εκλεγέντες βουλευτές, θέση την οποία υποστήριζε ένθερμα, και έλεγε ότι εμείς δεν θα κάνουμε ότι κάνανε οι προηγούμενοι.
Εύχομαι λοιπόν να επαληθευτεί, και οι ψίθυροι να μείνουν μόνο ψίθυροι, γιατί στις επόμενες εκλογές τα κριτήρια υποψηφιοτήτων δεν θα είναι πολιτικά αλλά επαγγελματικής αποκατάστασης, και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα υποπέσει στο ίδιο λάθος με τους προηγούμενους.
                                                                        Η σύντροφος του Τάσου Τσαούσογλου
                                                                                                Κατερίνα

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Μπράβο Κατερίνα, μακάρι να διαβάσουν το σχόλιό σου και οι διοριστές στην Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφηστε να δουλεψουν και οι συντροφοι τοσα χρονια ηταν στο περιθωριο και μην δινετε τροφη για σχολια δεν θα φαγωθουμε μεταξυ μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τότε σύντροφε ποια θα είναι η διαφορά μας με τους δεξιούς και τους πασόκους??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .