ΕΠΣ Φλώρινας: Μας επιφυλάσσει συνεχώς αρνητικές εκπλήξεις ..και ο κατήφορος συνεχίζεται !!!

Η ΕΠΣ Φλώρινας μας επιφυλάσσει συνεχώς εκπλήξεις. Αρνητικές όμως. Μετά την καταστροφική πορεία στα πρωταθλήματα παίδων και νέων ,ήρθε και ο τραγικός σχεδιασμός του πρωταθλήματος για να κλείσει ο αρνητικός κύκλος της ένωσης.
Και εξηγούμαι.
Οι ομάδες στο Α τοπικό είναι 11. Σε λίγο θα λιγοστέψουν.
 Έτσι οι ιθύνοντες  έβαλαν τους 4 πρώτους να παίξουν μπαράζ η play off η κάτι τέτοιο.


Λογικό αυτό, για να γίνουν κάποια παιχνίδια παραπάνω, γιατί, αν ο καιρός βοηθούσε ,το πρωτάθλημα θα τελείωνε το Δεκέμβριο. Μπερδεύτηκε όμως η ΕΠΣ ξέχασε πως είναι του Νομού Φλώρινας και όχι των Κυκλάδων, ανέβαλε με ελαφρά καρδία αγώνες λόγω καιρικών συνθηκών, χωρίς όμως να βάλει εμβόλιμες ώστε να καλύψει τα κενά.
Το γιατί δεν έκανε εμβόλιμες, δεν μπορώ να το ξέρω, δεν έβαλε γιατί δεν έχουν γνώσεις από πρωταθλήματα;
Δεν έβαλε, γιατί δεν ήθελε να χαλαστεί με κάποιες ομάδες που δεν μπορούσαν Τετάρτη να συμπληρώσουν το ρόστερ τους;
 Βλέπετε έρχονται και εκλογές και πρέπει να χαϊδέψουν μερικούς για να μη χάσουν την καρέκλα τους!   
 Έτσι όμως, το μόνο που κατάφερε είναι να έχει πρόβλημα σήμερα με την διεξαγωγή των αγώνων για την ανάδειξη  του Πρωταθλητή.., Το πρόγραμμα δεν βγαίνει.
Σήμερα, το μόνο που έχει καταφέρει η ΕΠΣ Φλώρινας, είναι να βάζει τρικλοποδιές στην όποια Πρωταθλήτρια βγει και στον ΕΡΜΗ Αμυνταίου.  Θα στείλει καμένο τον πρώτο που την μια μέρα θα παίξει για το πρωτάθλημα και την επόμενη πρέπει να παίξει  τα μπαράζ της ανόδου. Ο ΕΡΜΗΣ παίζει Τετάρτες για το κύπελλο ερασιτεχνών. Οπότε  από την μια οι ημερομηνίες για να γίνουν τα παιχνίδια, ελαχιστοποιούνται, αλλά και οι παίχτες του ΕΡΜΗ έχουν μπει εξαιτίας της οργάνωσης της ΕΠΣ σε περιπέτειες αφού θα αγωνίζονται σερί Τετάρτες –Κυριακές . Άραγε ποιοί είναι αυτοί που κάνουν τον ετήσιο σχεδιασμό (ψιλά γράμματα) και γίνονται αυτά τα ευτράπελα;
Ο πρόεδρος γνωρίζει τι γίνεται, ή οι υποχρεώσεις του στην Αθήνα είναι τόσες πολλές που έχει αφήσει όλα τα υπόλοιπα να τα διαχειρίζονται άτομα που μάλλον δεν έχουν οργανωτικές ικανότητες. Και ο κατήφορος συνεχίζεται.


Ένας προβληματισμένος φίλαθλος από τη Φλώρινα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια