Δείτε Μερικούς από τους Επιτάφιους του Δήμου Αμυνταίου


Ιερός Ναός Αγίων Κων/νου & Ελένης Αμυνταίου
 Ιερός Ναός  Αγίας Παρασκευής Αμυνταίου

Ιερός ΝαόςΦιλώτα

 Ιερός Ναός ΚέλληςΤάσκας Αθανάσιος
 Ιερός Ναός  Λεβαίας


Ιερός Ναός Αντιγόνου


Ιερός Ναός  Πελαργού
 

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. Λυπαμαι αλλα η κατρακυλα συνεχιζεται...και παλι ο επιταφιος του Αμυνταιου ο πιο φτωχος και δυστυχως εκτος τοπου και χρονου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά ρε μεγάλε-η, απο πότε ο επιτάφιος μετράται σε χρήμα και χρόνο? Κοιτάξτε την ουσία και αφήστε τις φαμφαρες!

      Διαγραφή
    2. Μεγαλος...κοιτα να δεις, το εαν εσυ δεν εχεις γουστο και δε βλεπεις τι γινεται γυρω σου εγω δε σου φταιω. Ολοι οι επιταφιοι στολιζονται με λουλουδια και οχι απλα με λουλουδια αλλα με παρα πολλα λουλουδια ακομη και αν αυτα ειναι μαζεμενα απο τους αγρους...οσο για τον επιταφιο μας στο Αμυνταιο σε πληροφορω πως στολιστηκε με 5 συνθεσεις ετοιμες απο το ανθπωλειο λες και θα στολιζαμε νυφικο τραπεζι....και το κοστος του ηταν πολυ μεγαλυτερο απο απ´οτι αν τον στολιζαμε με εκατονταδες λουλουδια τα οποια θα εδιναν αληθινο χρωμα και αρωμα ανοιξης...και αυτες τις ιστοριες περι ουσιας δε θα ερθεις εσυ να μου τις μαθεις...ο επιταφιος ειναι κατι διαχρονικο και κλασσικο και πρεπει η ουσια του να να παραμενει αναλλοιωτη στο χρονο....ετσι για να θυμομαστε και να διατηρουμε την ταυτοτητα μας...αυτος ο στολισμος ειναι μια φαμφαρα δηθεν μοντερνα και συγχρονη κατι που προσβαλλει την παραδοση και την αισθητικη μας!

      Διαγραφή
  2. ας κοιταξουμε την ουσια και οχι το περιτυλιγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο τετοιες εξυπναδες χορτασαμε...γιατι δε βαφεις και το σπιτι σου μαυρο με φουξια βουλες;;; Παλι σπιτι δε θα ειναι;;;

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑ ΡΕ ΕΞΥΠΝΕ 7:28!!! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΑΣ!!!

      Διαγραφή
    3. Ας ειναι γερό, στεγανό και με υγεία και το βάφω και πουα!

      Διαγραφή
    4. Ναι αλλα αν ηταν μαυρο με φουξια βουλες δε θα ηταν σπιτι αλλα τσιρκο!

      Διαγραφή
  3. Όλοι οι επιτάφιοι ήταν πάρα πολύ ωραίοι..μην γκρινιάζετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λυπαμαι που το λεω αλλα εχουμε καταντησει ενας ακαλαισθητος τοπος σε οτιδηποτε και αν κανουμε. Απο εκει που καποτε κυριαρχουσε το καλο γουστο,η φινετσα και η αρχοντια σημερα κυριαρχει η φθηνια,η προχειροτητα και η ισοπεδωση των παντων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .