Χωρίς το κριτήριο της εντοπιότητας οι προσλήψεις στην Αρχαιολογία…(video)

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου αναφέρθηκε στο έργο των  αρχαιολογικών ανασκαφών και στην πρόσληψη που θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ, παίρνοντας την απάντηση
από τον κ. Ιωσηφίδη πως ο διαγωνισμός δεν έχει την εντοπιότητα κάτι που ο ίδιος όταν ήταν Δήμαρχος είχε καταφέρει και που έχει σαν αποτέλεσμα να προσληφθεί κόσμος  και από άλλους νομούς .

Δείτε το βίντεο:






Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΕΠΙ ΕΡΓΟΛΑΒΕΙΑΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικα θεοδωριδη αποδηχτηκες πολυ λιγος εσυ δεν εχεις αναγκη απο δουλεια ..ξερτεις ποσος κοσμος τοτ δ αμυνταιου θα μεινη εξω ...οχι και δε σε ενδιαφερη.
    φωναζες στο πνευματικο κεντρο για 1500 εργατες και εντοποιοτητα ..τη εγινε εχεις καμια απαντηση οχι φυσικα δεν εχεις δει φενετε οτι καποιοι δημοτες σου δεν εχουν να παρουν γαλα στα παιδια τους ουτε αν μπορουν να ζεσταθουν ..και μαλων δε σε ενδιαφερει .δε πειραζη εσυ αυτο που ηθελες να κανεις το εκανες αφησες 500 ανεργους το λιγοτερο στο δημο σου μπραβο...... αν σε εμεινε λιγο συνεσθημα το μονο που μπορεις να κανεις εινε στο επομενο δημ συμβουλιο να ζητησης ενα συγνωμη απο αυτο το κοσμο ...... ντροπη αν προσπαθησες να βαλεις εντοποιοτητα στο διαγωνισμο και δε μπορεσε οπως υποσχεθηκες τοτε δωσε παραιτηση αν εισε σωστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει δίκαιο ο Ιωσηφίδης. Όταν δούλευαν άτομα από Καστοριά Πτολεμαΐδα Λέχοβο Κοζάνη καλά ήταν τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους αξιοκρατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ.ΙΩΣΙΦΙΔΗ, Η ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ κ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ. ΣΩΣΤΑ Ο κ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ(αν καταλαβα καλα) ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ,ΣΩΣΤΑ;ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ; ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΈΧΕΙ ΚΆΛΟ ΘΥΜΗΤΙΚΌ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τη ΔΕΗ που επωφελουνται ορισμενα Δημοτικα Διαμερισματα του Δημου Αμυνταιου και το Αμυνταιο μενει απεξω τι εχεται να πειτε κυριε Ιωσηφιδη τι εχεται να πειτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο σας που το αναφέρατε αυτό το θέμα γιατί είναι πολύ σημαντικό και συγκεκριμένα για τις θέσεις των μηχανικών είναι καταδικαστικο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κανένας από τους σοβαρά ? αντιπολιτευόμενους, δε μίλησε για την προβοκάτσια Παρλάνη-Ρόμπη προεκλογικά, με την αιγίδα του ΤΗΕΟ. Πού είναι ο Πέτσες να διεκδικήσει τα του σωματείου τους? Να ξεσκεπάσει τις βρωμιές τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ'''''''''SOS'''''''ΓΙΑ ΟΡΥΧΕΙΟ ΑΧΛΑΔΑΣ '''''''''ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΚΤΩΡ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΥΡΙΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ` ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ` ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΗ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .