Παραλήρημα Δημοκρατίας από τον Δήμαρχο Αμυνταίου….(video)

Για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Αμυνταίου, στην προσπάθεια του να φιμώσει την κοινή γνώμη, επιτέθηκε κατά των ΑΝΑΠΟΔΩΝ…

Την προηγούμενη φορά μας επιτέθηκε γιατί δημοσιεύσαμε μια επιστολή ενός Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της περιοχής μας που δεν του ήταν αρεστή…
Τώρα, μας χαρακτήρισε συκοφάντες, γιατί αναδείξαμε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την μεταφορά των μαθητών από το Γυμνάσιο Φιλώτα στις κατοικίες τους λόγω κακοκαιρίας … χαρακτηρίζοντας πως το άρθρο ήταν ψευδή… και κατά συνέπεια και οι γονείς που μεταφέρανε τα παιδιά τους και τα παιδιά που ταλαιπωρήθηκαν κατά την γνώμη του Δημάρχου είναι ψεύτες!!!
Φυσικά χαρακτήρισε ψευδή και την δημοσίευση σχετικά με κείμενο που μας στάλθηκε από εργάτη των διμήνων του Δήμου, που διαμαρτυρόταν γιατί ήταν απλήρωτος, λέγοντας πως οι εργάτες έχουν πληρωθεί… ξέχασε όμως να αναφέρει πως οι εργάτες πληρώθηκαν από τον δήμο μετά την δημοσίευση της καταγγελίας!!
Ο Δήμαρχος Αμυνταίου απέδειξε για άλλη μια φορά πως δεν δέχεται την κριτική, θυμίζοντας με την στάση του αυτή εποχές χούντας!!!

Δείτε το βίντεο:
 ΠΗΓΗ:



Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. κύριε δήμαρχε!εάν δεν σας αρεσουν τα δημοσιεύματα και τα θεωρείτε ανακριβιες,τότε η λύση είναι μια!να δώσετε τα κλειδιά του σε άλλους που δέχονται τα σχόλια και τα λαμβανουν υπ`όψιν. και αφήστε τις ύβρεις και τις απειλές,δεν σας ταιριάζουν,σας χαλάνε το κυρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΧ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΟΥΣΕΣ.ΤΟ BLOG ANAPODOI ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΠΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ BLOGS ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ?ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΕΛΕΙΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΟΥ Ε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ.ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για δες ποιός μιλάει ΕΣΥ! Ρε ΤΗΕΟ ακούς τί λες? Είσαι fun της λογοκρισίας ανοιχτά και ασύστολα? Τα τοπικά μέσα έχουν άμεση επικοινωνία με τους δημότες και δεν είναι δυνατόν να λογοκρίνουν σχόλια, . Μπόμπολας το έπαιξες προεκλογικά και σου βγήκε. Γιατί κρίνεις τους άλλους? Άσε την άμεση δημοκρατία, δε σου κάθεται σαν θεσμός. Ασχολήσου με την χούντα του Τσαουσέσκου. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .