Κλείνουν οι «τρύπες» στο οδικό δίκτυο της Φλώρινας

Δεν θα διαφωνήσω ότι στο ευρύ οδικό δίκτυο του  δήμου Φλώρινας υπάρχουν αρκετές έως πολλές λακκούβες που πρέπει να κλείσουν.

Πριν λίγες εβδομάδες συνεργεία έριξαν 3Α στις τρύπες με σκοπό να μειώσουν το μέγεθος της ζημίας που έχει υποστεί το οδοστρώματα εξ αιτίας του παγετού την περίοδο του χειμώνα.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Απιδόπουλος Γιώργος με ενέργειες του έθεσε σε προτεραιότητα την προμήθεια των απαιτούμενων τόνων θερμικής πίσσας για να αποκατασταθούν οι ζημίες.
Δυστυχώς όμως η επισκευή των δρόμων δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσει άμεσα, αιτία οι πολλές βροχοπτώσεις που δημιούργησαν λιμνάζοντα νερά στις λακκούβες με μεγάλα ποσοστά υγρασίας.
Για να στρωθεί η άσφαλτος με κοινή ή θερμική πίσσα απαιτείται μια σειρά κανονισμών που πρέπει να τηρηθούν αυστηρά, οι κυριότεροι κανόνες είναι, να είναι στεγνή η τρύπα που πρόκειται να επισκευασθεί και η θερμοκρασία να μην είναι κάτω από τους 15 βαθμούς κελσίου.
Τις ερχόμενες μέρες με προϋπόθεση την καλυτέρευση του καιρού θα μπορούν τα συνεργεία να πραγματοποιήσουν τις επισκευές του οδικού δικτύου της πόλης μας  και των τοπικών κοινοτήτων.
Έτσι ο Δήμος θα κάνει το αυτονόητο, κανένας μας δεν θέλει να περπατά ή να οδηγεί σε δρόμους με τρύπες  και λακκούβες, λίγη υπομονή και θα λυθεί η εύκολη ομαλή και ασφαλή διέλευση των δρόμων από οχήματα και πεζούς.

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Μπορεί ο αρθρογράφος να μας ενημερώσει για ποιό λόγο γράφτηκε το παρών άρθρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .