Μετά από την εκδήλωση για το ασφαλές διαδίκτυο: Ευχαριστίες από τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων

Μετά την εκδήλωση που πραγματοποιήσαμε για το ασφαλές διαδίκτυο το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τη θεατρική ομάδα Άργους Ορεστικού, για τη συγκίνηση που προσέφερε σε όλους όσοι είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε τη θαυμάσια παράστασή της με τίτλο «Σβήσε την οθόνη και βγες στης φαντασίας το μπαλκόνι».
Η «ψυχή» της ομάδας, σκηνοθέτις και συγγραφέας του κειμένου, Αργυρώ Γεωργίου, έχει συγκεντρώσει γύρω της κι έχει εμπνεύσει παιδιά με πρωτόγνωρο ταλέντο, τα οποία μας κατέπληξαν με την εμφάνισή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι μοναδική ανταμοιβή της ομάδας ήταν το θερμό χειροκρότημα που εισέπραξε, αφού η παράσταση προσφέρθηκε, όχι μόνο αφιλοκερδώς, αλλά και με ενεργό υποστήριξη από τους γονείς των μικρών ηθοποιών, οι οποίοι είναι άοκνοι συμπαραστάτες στην προσπάθεια.
Οφείλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε:

-      Τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, για την πολύτιμη συνδρομή τους: Την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, τον Σχολικό Σύμβουλο 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας κ. Ι. Κασκαμανίδη και το 2ο ΓΕΛ Φλώρινας.
-      Την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας κ. Β. Βόντσα, η οποία προώθησε τη συγκεκριμένη ιδέα και έθεσε υπό την αιγίδα της τη συνολική εκδήλωση.
-      Τις εκπαιδευτικούς κ. Σ. Δημητριάδου και Θ. Τόλη, καθώς και τους μαθητές και τις μαθήτριες του 3ου Δημοτικού Σχολείου και του 2ου ΓΕΛ Φλώρινας, για τις άρτιες δημιουργίες που παρουσίασαν πριν την παράσταση με θέμα το ασφαλές διαδίκτυο.
-      Τέλος, το εκπληκτικό κοινό από παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς, το οποίο, σε μία κατάμεστη αίθουσα, αγκάλιασε σε τέτοιο βαθμό το έργο, ώστε να ακούγεται κάθε λέξη του, χωρίς μικροφωνική υποστήριξη.

                                     Άννα Μπαφίτη, υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων
                Ιωάννης Τζώτζης, Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια