ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Την Τετάρτη στις 04-03-2015, εκδικάζεται στη Φλώρινα,υπόθεση δηλητηρίασης ενός σκύλου. Τον κατηγορούμενο είδε αστυνομικός στο Αμύνταιο, τον Ιανουάριο του 2013,
να ρίχνει δολώματα, τα οποία όπως αποδείχθηκε περιείχαν δηλητήριο, και είδε και το σκύλο που τα έφαγε να πεθαίνει. Δυστυχώς, ο κατηγορούμενος συνελήφθη αφού είχε περάσει η προθεσμία του αυτοφώρου και έτσι παραπέμφηκε σε τακτική δικάσιμο. Ας είμαστε όλοι εκεί να απαιτήσουμε με την παρουσία μας την παραδειγματική τιμωρία του δράστη!!! Είναι καιρός πια να καταλάβουν όλοι οι "φολιατζήδες" ότι αυτές οι πρακτικές τιμωρούνται πολύ αυστηρά με ποινές φυλάκισης και με μεγάλα πρόστιμα.

Δημοσίευση σχολίου

18 Σχόλια

  1. Τι λες τωρα κυρια μου; Εισαι με τα καλα σου; Θα κουβαλησεις κερκιδα μεσα στο δικαστηριο για να εκβιασεις την εδρα να εκδοσει την αποφαση που επιθυμεις; Δεν εχετε εστω τον παραμικρο σεβασμο εσεις οι πολιτισμενοι και ανοιχτομυαλοι του φιλοζωικου; Μηπως θα απευθυνεις και καλεσμα για λιντσαρισμα του "δραστη" και διαπομπευση του στους δρομους της πολης; Και απαντησε μου και σε κατι αλλο: Πως θα αποδειξεις οτι οι φολες που ισχυριζεσαι οτι εριξε ο εν λογω κατοικος του Αμυνταιου ειναι υποχρεωτικα και υπευθυνες για το θανατο του συγκεκριμενου ζωου; Δευτερο: Πως με εναν μαρτυρα θα αποδειξεις οτι επροκειτο για τον ανθρωπο που ισχυριζεσαι οτι ηταν ο δραστης; Τριτο και σημαντικοτερο: Η αναφορα σου στην ιδιοτητα του μαρτυρα ως αστυνομικου που παραπεμπει; Στο να πειστει το δικαστηριο για τη φερεγγυοτητα του μαρτυρα(κλασσικη στερεοτυπη αντιληψη ελληνικης κοινωνιας,ο δασκαλος,ο παππας και ο αστυνομος) ή για να καταγγλειλεις σε περιπτωση που ο αστυνομικος ηταν σε ωρα υπηρεσιας, τυχον παραβαση καθηκοντος; Προσεξε γιατι αν ο αστυνομικος που φερεται ως μαρτυρας βρισκοταν εν ωρα υπηρεσιας και αγνοησε το γεγονος τοτε εχουμε ξεκαθαρη αρνηση καθηκοντος μιας και οπως αναφερεις το αυτοφορο παρηλθε οποτε πισω απο την πιθανη αγνοηση του περιστατικου απο τον ιδιο( σε περιπτωση παντα που βρισκοταν σε υπηρεσια) ισως κρυβεται καποια σκοπιμοτητα...Να ειστε πιο προσεκτικες κυριες του φιλοζωικου οταν γραφετε τις ανακοινωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αυτή είναι η γραμμή υπεράσπισης τον κάψατε τον <>. Αντί να τα βάζετε με τον φιλοζωικό σύλλογο, καταδικάστε τουλάχιστον τις πράξεις των ανθρωπόμορφων τεράτων. Η αλήθεια θα λάμψη στο δικαστήριο, Πιστεύω ότι θα εφαρμοσθούν οι νόμοι και ο δράστης θα τιμωρηθεί παραδειγματικά.

      Διαγραφή
    2. Να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δράστης. Πρέπει να σταματήσουν τα εγκλήματα κατά των ανυπεράσπιστων ζώων.

      Διαγραφή
    3. Εχεις αποδειξεις περα απο μια μαρτυρια; Τοτε μη μιλας και κοιτα λιγο γυρω σου...υπαρχουν πραγματικα ανθρωπομορφα τερατα που προκαλουν μεγαλυτερο κακο σε εσενα και το κοινωνικο συνολο απο εναν δολοφονο ΣΚΥΛΩΝ!!! Οσο για τον αν ειναι αυτη η γραμμη υπερασπισης σε καθησυχαζω λεγοντας σου πως οχι. Φυσικα και αν υπερασπιζομουν τον εν λογω κυριο στο δικαστηριο δε θα εβγαινα σε ενα δημοσιο μεσο διαλογου ανωνυμα να το κανω γιατι αυτο δε θα ηταν υπερασπιση αλλα μια απλη διεκδικηση των επικοινωνιακων εντυπωσεων. Οσο για το αν η εφαρμογη των νομων επισυρει υποχρεωτικα και τιμωρια αυτο αστο να το κρινει το δικαστηριο. Ο κατηγορουμενος προφανως θα εχει και υπερασπιση οπως αντιστοιχα οσοι τον κατηγορουν θα πρεπει να εχουν και στοιχεια για να στηριξουν την κατηγορια. Α και πες μας με ποια ποινη θα ευχαριστιοσουν για να ξερουμε...

      Διαγραφή
    4. Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ.

      Διαγραφή
    5. Ασε μας εσυ ρε που εμαθες ποτε πρεπει να επιβαλλονται ισοβια και ποτε οχι...μαθατε μια λεξη και την κανατε καραμελα

      Διαγραφή
  2. Ελε ρε παιδια ελεος μηπως να επαναφερουμε την θανατικη ποινη για τον κατηγορουμενο??Αν σας αρεσει αυτη η κατασταση που δημιουργησατε στο Αμυνταιο να μην μπορει να κυκλοφορησει ανθρωπος την νυχτα στην κεντρικη πλατεια Αμυνταιου λυπαμαι !!αν τοσο πολυ αγαπατε τα σκυλια παρτε τα στην αυλη του σπιτιου σας !!και δεν ειμαι κατα τον ζωων ειμαι και εγω ιδιοκτητης ενα εχω στην αυλη μου και ενα μεσα στο σπιτι μου αλλα αυτο που γινεται στην πολη μας την τελευταια διετια ειναι αισχος...οποιος δεν το καταλαβαινει δυστηχως δεν θελει να το καταλαβει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες να βάλλεις δράκο στην ιστορία σου. Τι προτείνεις να τα δηλητηριάσουμε;;;Πας να δημιουργήσεις κλίμα. ότι η κατάσταση έγινε αφόρητη κ.λ.π . Σε λίγο θα μας πείτε ότι και για το μνημόνιο φταίνε τα ανυπεράσπιστα ζωάκια. Οι δράστες να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

      Διαγραφή
  3. Ο κοσμος πειναει και εσεις σερνετε στα δικαστηρια ανθρωπους γιατι θεωρειτε πως ριχνουν φολες στα αδεσποτα! Εεεε τι να πω! Να το χαιρεστε το κοινωνικο εργο που παραγετε! Αργοσχολοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ έχεις σοβαρό πρόβλημα. Για όλα τα προσωπικά σου προβλήματα φταίνε τα αδέσποτα. Να βάλετε καλά στο μυαλό σας ότι υπάρχουν νόμοι που τα προστατεύουν και ΑΝΘΡΩΠΟΙ που τα ΑΓΑΠΟΥΝ.

      Διαγραφή
    2. Ρε ασχετε τον ειδαν να ρίχνει την φολα επιτόπου. Αν δεν ξερεις μην μιλας. Και εσυ και οι απο πάνω

      Διαγραφή
  4. όλα τα αδεσποτα να τα παρουν σπιτι τους οι ζωοφιλοι,αν θελουν να λεγονται ΖΩΟΦΙΛΟΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσάς ποιος θα σας μαζέψει. Αν δεν σας αρέσει να πάτε στα βουνά , αλλά και κει δεν θα είστε μόνοι.

      Διαγραφή
  5. γεμισαμε παντου αδεσποτα,κατι να κανετεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε πάλι τα ίδια θα λεμε. Γεμίσαμε αδέσποτα γιατί οι ανεύθυνοι ιδιοκτήτες τα εγκαταλείπουν και δεν στειρώνουν τα ζώα τους. Όταν το καταλάβετε αυτό τότε το ξανασυζητάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2.19 έχει κατατεθεί μήνυση και το δικαστήριο που είναι αρμόδιο βάσει του νόμου τον κρίνει ένοχο ή αθώο. Κάνεις δεν ζήτησε λιντσαρισμα ή διαπόμπευση του δράστη και σταμάτα να προκαλείς εντυπώσεις!!!
    Η τοξικολογική εξέταση που έγινε στο ζώο απέδειξε ότι ο θάνατος του προήλθε από τη φόλα που το τάισε ο συγκεκριμένος κύριος. Και δεν κατάλαβα πόσους μάρτυρες πρέπει να έχεις για να προβείς σε μήνυση?
    Κι όλα αυτά που γράφεις για την αναφορά στον αστυνομικό και για σκοπιμότητες είναι δικές σου απόψεις και δε στηρίζονται κάπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΞΗ.ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΣΕΣ ΜΑΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ...............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν δαγκάσουν κανένα παππού τότε ελάτε να τα ξαναπούμε...άθλιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .