Κατέρρευσε Στο Β Ημίχρονο ο Αμύντας και Έχασε το Ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Αμύντας  παρ΄ ότι προηγήθηκε στο ημίχρονο με 12-11, στην επανάληψη βραχυκύκλωσε και δεν μπόρεσε να απειλήσει σε κανένα σημείο τον ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 20-25, συνεχίζοντας την καλή παράδοση που έχει με αντίπαλο την ομάδα του Αμυνταίου, ( 7 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, απότο 2013).

Ουσιαστικά ο Αμύντας πλήρωσε τις λανθασμένες μεταβιβάσεις,  την αδυναμία του να διασπάσει την καλή αμυντική (4-2) διάταξη του ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι τα βασικά του ατού κινήθηκαν σε ρηχά νερά, με εξαίρεση την τερματοφύλακα Κόρρα, που με τις επεμβάσεις της, κράτησε τη διαφορά σε χαμηλά επίπεδα.
Σ΄ ένα όμορφο και αθλητικό κλίμα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων, Αμύντας και ΠΑΟΚ μπήκαν με πάθος και δύναμη στην αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να ελέγξουν το παιχνίδι.
Οι παίκτριες του Αμύντα αφού ξεπέρασαν αρχικό το μούδιασμα των πρώτων λεπτών, με όπλο τους το περιφερειακό σουτ, πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με 7-6 στο 15λεπτό. Στη συνέχεια η αναμέτρηση πήρε άγρια ομορφιά, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα. Παρά το γεγονός ότι Αμύντας αγωνίζονταν με αριθμητικό μειονέκτημα στο τελευταίο 2λεπτο του ημιχρόνου, κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το ελάχιστο προβάδισμα (12-11), προμηνύοντας ένα αμφίρροπο δεύτερο 30λεπτο.
Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, εκμεταλλευόμενος το επιθετικό βραχυκύκλωμα των γηπεδούχων, οργάνωσε ορθολογικά τις επιθέσεις του και με βασικές εκτελέστριες τις Παπαδοπούλου (6γκ.), Μάστακα (6γκ.) και Προκοπίδου (5γκ.), ανέκτησε ηνία του αγώνα, οικοδομώντας διαφορά 3τερμάτων (14-17) στο 40λεπτό.
Η ροή του παιχνιδιού και η απευθείας κόκκινη που αντίκρισε η Στρατάκη στο 53λεπτο, αποτύπωναν με ανάγλυφο τρόπο τη χαμηλή αυτοπεποίθηση των παικτριών του Νίκου Γιώσκου, που έβλεπαν ότι δεν μπορούσαν να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του παιχνιδιού. Αντίθετα, η ομάδα της Γρηγορίας Γκόλια, συνέχισε να τρέχει στον αιφνιδιασμό και με εύκολα τελειώματα αύξησε το προβάδισμα της στα 7τέρματα (17-24) στο 55λεπτό.
Το μόνο που κατάφερε ο Αμύντας στο τελευταίο 5λεπτο, ήταν - με επι μέρους σκορ 3-1 - να ψαλιδίσει τη διαφορά στο -5, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 20-25, αποτέλεσμα που προκάλεσε προβληματισμό στις τάξεις των γηπεδούχων, σχετικά με την είσοδο τους στην 4αδα.
Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, τηρήθηκε 1λεπτού σιγή στη μνήμη του χειροσφαιριστή του Αμύντα Γρηγορίου Καναργελίδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο ΔΑΚ Αμυνταίου κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ζαφειράκη Νάουσας στις 22/1/1995 και κατατέθηκαν ανθοδέσμες από τις δύο ομάδες.
«Πραγματικά δεν μπορώ να εξηγήσω το λόγο για τον οποίο δεν αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, θεωρώ ότι είχαμε μια κακή στιγμή την οποία οφείλουμε να ξεπεράσουμε γρήγορα, καθώς ο Φλεβάρης αναμένεται δύσκολος, με αγωνιστικές υποχρεώσεις και στις 3 διοργανώσεις (Πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη), αρχής γενομένης από την εντός έδρας ευρωπαϊκή αναμέτρηση (στις 7/2) με την Ουκρανική Γκαλιτσάνκα για την φάση των ΄΄16΄΄ του Τσάλεντς Καπ.
Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους όλης της ομάδας από τους φιλάθλους μας, τους οποίους δεν καταφέραμε να τους ικανοποιήσουμε σήμερα, ωστόσο επιφυλασσόμαστε να επανέλθουμε πολύ δυναμικά στη συνέχεια!», σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα η παίκτρια του Αμύντα, Άννα Γκάτσιου.
Διαιτητές: Γρηγοριάδης- Μαυρίδης
5λεπτα: 3-2, 4-5, 6-6, 9-7, 9-9, 12-11 (ημχ.), 14-15, 14-17, 16-19, 16-23, 17-24, 20-25
ΑΜΥΝΤΑΣ (Ν. Γιώσκος – Α. Παπαβασιλείου): Κόρρα (τ/φ), Μπάντη, Γεωργιάδου, Ρακοπούλου, Τσιομπάνου 2, Σμαρδέλη 2, Ταϊρίδου (τ/φ), Χατζή, Βαφειάδου 6, Καλογήρου, Στρατάκη 3, Γκάτσιου, Συγκάρη, Καλοΐδη 1, Ζντραβέσκα 6, Τζαραλή
Δίλεπτες Αποβολές: 3,   Πέναλτι: 4/7,   Κόκκινη: 53:04 Στρατάκη (επικίνδυνο παιχνίδι, δεν κρατήθηκε το δελτίο).
ΠΑΟΚ (Γ. Γκόλια): Καβαζοπούλου, Νούλα 3, Γκροσντάνοφσκα 3, Παπαδοπούλου 6, Ανθίτση, Σελεμίδου, Τζέριτς, Καρσανίδου, Ράτσικα, Τσιτλακίδου, Προκοπίδου 5, Παύλου, Παπάζογλου 2, Μάστακα 6, Λαζαρίδου, Παυλίδου
Δίλεπτες Αποβολές: 6,   Πέναλτι: 4/6.

Δημοσίευση σχολίου

27 Σχόλια

  1. και μετα λετε να μην μιλαμε, ποτε αυτη η ομάδα θα πάρει ενα μεγαλο παιχνίδι και μην μου πειττε οτι πηρε αυτο με την αρτα, διοτι η αρτα φετος ειναι για τα πανηγυρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΛΕΞΗ ΑΜΥΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ,ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΡΑ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

      Διαγραφή
  2. ΓΙΩΣΚΟ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ;
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΝΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΥΓΙΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και που ξέρεις εσύ ρε τι μπάτζετ έχει η ομάδα?Είσαι μέσα στη διοίκηση?Σταματήστε να ρίχνετε ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν.Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές μέσα σε μια ομάδα.Και αν όπως λες είσαι υγιής φίλαθλος ,που εγώ δεν το πιστεύω, διότι αν ήσουν δεν θα έλεγες αυτές τις βλακείες,συνέχισε να στηρίζεις την ομάδα και άσε τα υπόλοιπα να τα εξετάσουν αυτοί που είναι αρμόδιοι.Λυπάμαι που θα στο πω είσαι απλά ένας κακόβουλος "φίλαθλος" για να μην κάτι πιο βαρύ που το μόνο που θέλεις είναι να πλήξεις πρόσωπα και καταστάσεις.Έτσι για να μπαίνουν κάποια πράγματα στην θέση τους.Άντε με τον κάθε βλάκα που έχει άποψη και για την ομάδα.

      Διαγραφή
  3. Παλι καλα που ο Θεοχαρίδης δεν τα εριξε στην διαιτησία για την ήττα του Αμυντα, ο ΠΑΟΚ μας κερδισε ανετα και δικαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιο αθλητικές οι παικτριες του ΠΑΟΚ, ετρεχαν πανω κατω σαν τρελές και εριχναν πολυ ξυλικι, οι δικες μας φανηκε να εχουν ταβανι, ειδικα εκεινες οι γιαγιαδες απο τη θεσ/νικη δεν αξιζουν μια , καλυτερα να παίξουν μπαντη και γεωργιαδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την Γεωργιαδου εκανε το λάθος και την εβαλε ,τρεις ταχυτητες πιο πισω από τις αλλες πλεον ειναι συνταξιουχα μπορουσε κάλιστα να βάλει την χατζη ,η μπαντη ειναι αργή την εχουν παρει πρεφα οι μισες ομάδες του πρωταθληματος και την χτυπάνε στην άμυνα ,καιρος ειναι να παίξει και άμυνα η βαφειαδου η να δοκιμαστει η χατζη

      Διαγραφή
    2. πλάκα μου κάνεις, αθλήτρια του Αμύντα παραδέχτηκε δημόσια οτι η ομαδα δεν δουλεύει καθόλου φυσική κατάσταση και οτι η δεύτερη προπονήτρια κανει την πρακτική της, επομένως πως να μπορεσουν να τρεξουν περισσότερο απο τον ΠΑΟΚ

      Διαγραφή
    3. ΕΣΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΑΛΛΟΥ ΒΑΡΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ.

      Διαγραφή
    4. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΓΙΩΣΚΟ ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  5. η ρουμανα και η ψηλη κοκκινομαλλα εκτος τοπου και χρονου, πραγματικα μονο η πανδωρα και λιγο η βαφειαδου προσπαθησαν για τον Αμύντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΡΟΥΜΑΝΑ ΚΑΙ Η ΨΗΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΚΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ.ΟΚ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.ΔΕΝ ΚΡΕΜΑΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΜΕΡΑ.ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ.

      Διαγραφή
    2. ναι μεγαλες στιγμες με το πανοραμα την κοζανη και τα γιαννιτσα, εχεις δικιο , συγνωμη!

      Διαγραφή
    3. Για πες μας μια μεγάλη στιγμή?

      Διαγραφή
    4. Οι αγωνες με το Ισραηλ 12.05 και ολοι οι αγωνες στην α1. Μηπως επαιζες Α1 πολλα χρονια;;; Ασε μας ρε ξερολα . Η ομαδα και πρωταθλημα ευρωπης να παρει παλι κατι θα εχεις να πεις!!!!

      Διαγραφή
    5. Παιζεις Α1 ενω πριν λιγα χρονια είχες ενα γυναικιο με 7 παικτριες που δεν επαιρνε μερος ουτε στους αγώνες.
      ποσο πισω ειμαστε σε μυαλο ακδεν χώνευεται πραγματικά.
      (Δεν ειμαι ο 6:38 απλα πηρα αφορμη )

      Διαγραφή
  6. Παιδια δεν το ειδα το παιχνιδι, αλλα νομιζω ειναι αδικο οταν στις νικες γραφονται σχολια με το ζορι ενω και στις ητες παει βροχη το κραξιμο. Ειναι η μοναδικη ελληνικη ομαδα γυναικων στο χαντμπολ που εκπροσωπη την ελλαδα, μονο αυτο ειναι κατι. Αντι να τις εμψυχονουμε στα ασχημα τους μ@μ@με την ψυχολογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τουρκοι ρουφιανοι!!! Χασατε στο ποδοσφαιρο σας διεσυρε ο Αρης χθες στο μπασκετ για λιγο ξεφυγατε και απο τον Αμυντα. Ντροπη στους οπαδους απο την περιοχη μας που βρεθηκαν στις κερκιδες υποστηριζοντας τον παοκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙ άλλη μια φορά βγήκαν οι γνωστοί -άγνωστοι ξερολες να χυσουν την χολή τους.Τους φταίει ο ΓΙΩΣΚΟΣ για τις επιλογές του,ηΤαομπανου και κοκκινομαλα γιατί δεν τράβηξαν κτλ κτλ.Αυτη η ομάδα πριν τέσσερα χρονια αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε στον χαντμπολικο χάρτη και σήμερα έχει πετύχει αυτά για τα οποία οι περισσότεροι υγιείς φίλαθλοι είμαστε περήφανοι.Ξαφνικα κάποιο κακοπροαίρετοι νομίζουν οτι γίναμε σούπερ ομάδα .εχουμε μια ομάδα που κάτω από πολλές δυσκολίες κατάφερε να στέκεται καλα μέσα στα γήπεδα.ποιος σας είπε βρε καραγκοοζακια οτι μόνιμα θα κερδίζουμε;;Για όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό είναι γνωστό οτι υπάρχουν και άσχημες εμφανίσεις και ήττες.Ξαφνικα η Τσομπανου η ΣΤΡΑΤΑΚΗ και οι υπόλοιπες δεν μας κάνουν;;Αυτή είναι η ομάδα τα μας και σε όποιον δεν αρέσει ας παει να την αναλάβει είτε ως προπονητής είτε ως παράγοντας.ξαφνικα πρέπει να παραιτηθεί ο ΓΙΩΣΚΟΣ ;που ήταν η ομάδα πριν από αυτόν;;γιατί όλοι εσείς δεν είχατε εμφανιστεί τότε;;Αφήστε την ομάδα στην ησυχία της και βρείτε τίποτα άλλο να κάνετε για να καλυψετε το αρρωστημένο Εγω σας.Τα κορίτσια μας κάνουν υπερήφανους είτε κερδίσουν είτε χάσουν σε κάθε αγώνα.Το κουβαδακι σας λοιπόν σκατοψυχοι σχολιαστές και σε άλλη παραλία.Η ομάδα έχει κερδίσει την ΑΓΑΠΗ μας και τον σεβασμό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΓΩ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ...ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΠΑΝΤΩΣ.ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΜΕ.

      Διαγραφή
  10. Αμαν με τον Αμυντα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΣΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ.ΑΜΥΝΤΑΡΑ ΟΛΕ!!!!!

      Διαγραφή
  11. Ξεκινησατε παλι ολοι τα ιδια.Οτι εγινε ατο πρωτο ματς με την Νεα Ιωνια ...φταινε οι παικτριες φταιει ο προπονητης ολοι φταινε εκτος απο εσας που γραφετε αυτα και το ΜΟΝΟ που καταφερνετε ειναι να κανετε κακο στην ομαδα για τον λογο οτι ολα τα διαβαζουν οι αθλητες .. Και αντι να τις δινετε θαρρος για την ευρωπαικη αναμετρηση που ερχεται και κανει το Αμυνταιο γνωστο σε ολοι την ευρωπη εσεις μια βδομαδα πριν απο αυτο το παιχνιδι τους κατακρινετε και τους βριζετε.Οπως ειπα και σε ενα παλαιτερο σχολιο μου .. Σε οποιον δεν αρεσει να κανει υπομονη και το καλοκαιρι στην γενικη συνελευση να παει να παρειο την ομαδα και να κρατηση οποιον/α θελει .Αφηστε σε αυτους που ειναι μεσα να κανουν αυτο που πρεπει.Και πιστεψτε αυτο που γραφω οτι χωρις να ηταν ο Γιοσκος στην ομαδα πολλες αθλητριες ειτε γηγενεις ειτε μεταγραφες δεν θα ερχοταν η θα μεναν στην ομαδα.Καλη επιτυχια στον Αμυντα στην ευρωπαικη αναμετρηση που εχει κμαι στηριξτε την ομαδα.Μας χρειαζεται ολους....Οσο αφορα ενα σχολιο ποιο πανω που λενε οτι αυτοι που γραφουν ειναι απο τον Φιλωτα...μια παροιμια στο χωριο μου λεει ...οσα δεν φτανει αλεπου τα κανει κρεμασταρια..Κερδισε τον φιλλιπο Βεροιας και μετα να εχεις τα μουρα να μιλας και να σχολιαζεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εμεις ειμαστε ολοι για εδω μεσα...να παιζουμε μεταξυ μας..ουτε καν εξω απο τον νομο να βγαινουμε...θα μου πεις ποτε ηταν καλυτερα απο άποψη αθλητισμού η περιοχη ??
    Με Αμυντα στην Α1 και Φιλωτα στην Γ εθνικη ??
    Κι όμως απο οτι βλεπω τοσα χρονια σε όλους τους συλλογους μολις παει κατι να γινει λιγο παραεξω εχουμε ακριβως τις ιδιες κατινιες.
    κανονίστε μαιμουνια για μας που γουσταρουμε κανα ματσακι ειτε χαντμπωλ ειτε ποδοσφαιρο να ξεφεύγουμε λιγο, με την μιρλα σας να το διαλυσετε και αυτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αμυνταιωτακια σας πεταξε απο το πρωταθλημα , τωρα ετοιμαστειτε να τη φατε και στο κυπελλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΟΤΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ.ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΥΣ 16 ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΟΚ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ?ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Α1 Ο ΠΑΟΚ Η Ν.ΙΩΝΙΑ Η ΑΡΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΑΡΑ ΒΓΑΛΤΕ ΣΑΝ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .